Vuoden HS-läinen ja muita syyskokousuutisia

Repa on vuoden HS-läinen (Kuva Teijo Oksanen)


Helsingin Suunnistajien syyskokous pidettiin 8.11. Pirkkolassa.
Vuoden HS-läinen on tänä vuonna pitkäaikainen SG-talkoolainen ja kuntosuunnistusten järjestäjä. Hänen työnsä tapahtuu katseilta piilossa. Vuosikausia hän on siirtänyt kiintorastien paikkoja Nuuksiossa.
Tänä vuonna hän on ollut Iltarastien ratamestarina kolme kertaa ja vuosien mittaan yhteensä varmaankin 30 kertaa. Ratamestaritiimin vetäjän mukaan hänen tekemänsä radat tulevat ajallaan, juuri sellaisina kuin ohjeissa on toivottu; rastit ovat paikallaan ja palaute suunnistajilta myönteistä.
Suunto Gamesin ratamestarivuorojakin on ainakin viisi lähivuosina. Tuhannen rastipukin pukin raja lienee jo ylitetty. Ja nuoremmille tiedoksi, että hänen ratamestarimeriitteihinsä kuuluu myös Vierumän Jukolan viestin ratamestarointi 1984. Onnittelumme Reino Hotille.
Kokous päätti, että seuran puheenjohtajana jatkaa Jouko Lahtinen ja erovuoroiset hallituksen jäsenet (Jorma Erkkilä, Heli Koivistoinen, Pekka Lammi ja Henrik Tala) valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Valmennuksen kolmen uuden jaoston puheenjohtajiksi valittiin Heli Koivistoinen (vihreö), Riikka Otsamo (valkoinen) ja Henrik Tala (sininen) ja muiden jaostojen puheenjohtajiksi Hilleriikka Vaho (IR-jaosto), Pauliina Lankinen (kilpailujaosto),Juha Burtsoff (talousjaosto) ja Pekka Lammi (viestintäjaosto).