Info-leiripäivä Kisakallion Urheiluopistolla


 
Kisakallion Urheiluopistolla vietetty leiripäivä huipentui aamun harjoituksen ja tukevan lounaan jälkeen valmennuksen Info-tilaisuuteen.
Valmennuspäällikkö Harri Kosken sekä Henrik Talan johdolla valmennusjaosto tiedotti sen organisoitumisesta ja ensikauden ryhmärakenteesta sekä tulevan kauden harjoitus- ja kilpakalenteriin liittyvistä suunnitelmista ja haasteista. Urheilijanäkökulmaan pureuduttiin jakamalla liki 50 paikallaolijaa pienryhmiin. Ideoita purettiin viihtyisässä urheiluopiston auditoriossa ennen purjehduksen MM-hopeamitalistin Tuula Tenkasen mielenkiintoista esitelmää valmistautumisesta Rion olympialaisiin.
Mielenkiintoisia yhtymäkohtia suunnistukseen löytyi mm. mentaalivalmennuksesta ja urheilijan vireystilaa koskevista pohdinnoista. Tuulan esitys herätti aktiivista keskustelua ja juttua olisi riittänyt iltahämyyn asti. Harri rohkaisikin urheilijoita pohtimaan, mitä ja miten voi oppia toisista lajeista. Lopuksi virisi ajatuksia valmentajien ja urheilijoiden kesken arjen yhteistoiminnallisuudesta.

Avainsanat: