Turun Nuorisoviestissä palkinnoille

Kauden viimeisimpiin kilpailuihin kuuluva Turun Suunnistajien Nuorisoviesti kisattiin 1.10. raikkaan aurinkoisessa syyssäässä Raisiossa. Helsingin Suunnistajat olivat matkassa bussilla sillä kyseessä oli oikea kisaviikonloppu yöpymisineen kaikkineen. Seuraavana päivänä oli vuorossa Oravatonni Mynämäellä.
Sarjoja Nuorisoviestissä oli isompien seitsemän osuuksinen A-sarja sekä pienempien 4 osuuksinen B-sarja, joissa molemmissa HS oli mukana hienosti usean joukkueen voimin. A-sarjassa joukkueita oli 4 ja B-sarjassa peräti 6. Myös huoltajien kolmiosuuksiseen C-sarjaan oli koottu mukavasti joukkueita.
Viestin tiimellykseen mahtui HSläisittäin niin hienoja juoksuja kuin sitä harmillista epäonneakin loukkaantumisine ja pienine pummeineen. Tyhjin käsin tai tyhjin masuin ei kuitenkaan tarvinut lähteä kotiin sillä isompien sarjassa ykkösjoukkueemme suunnisti palkittavien joukkoon viidenneksi ja Miettisen Synnöve ruokki nälkäiset masut ennen kuin bussi starttasi kohti Mynämäkeä 🙂

Palkintojenjaossa HS1 5.sija Ville Mannonen, Lauri Syrjäläinen, Miika Tala, Vieno Ristimäki, Juulia Tala, Venla Turakainen ja Emilia Tala.