Iltarastit 4.7. Luukin ulkoilumaja

4.7. Luukin ulkoilumaja 16:30-18:30. Ratamestari Markku Arola, pomo Timo Etula.
Katso oma aikataulusi Luukkiin: Reittiopas
Ennakkorekisteröinti Iltarastit Express -kaistalle on kesätauolla ja muutokset päivittyvät tulosohjelmaan elokuussa (ohjeetmyös sarjalipun tilaukset).
Kaikki rastit painettu karttaan, rata piirretään itse. Ratavaihtoehdot: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km. Kartta: Luukkaa/Sorvalampi.
Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00Iltarastikävijän ohjeet
ONLINE tulokset, väliajat ja oma tuloskortti (online-lisätietoja)
Seuraavat Iltarastit 11.7. Paloheinänän ulkoilumaja. Koko kauden kalenteri
 
Katso ratamestari Markku Arolan vinkit Luukkiin:
Iltarastit 4.7. ovat Luukissa ja juostaan Sorvalammin kartalla. Lähes jo perinteiseen Luukin tapaan lähtöjä on kaksi. Lähempänä tapahtumakeskusta on lyhyiden ratojen lähtö 1,5 km – 4 km. Lyhyillä radoilla suunnistetaan golf-kentän ja Vihdintien väliin jäävässä polkurikkaassa maastossa.

Pidempien ratojen lähtöön on reilun kilometrin alkuverryttely. Sieltä lähtevät pidemmät radat 4 km:n vaativasta lähtien. Näin päästään heti golfkentän länsi- ja eteläpuoliseen maastoon. Golf-kentän eteläpuolella on metsäautoteitä, joilla saattaa liikkua ratsastajia. Hevoset säikkyvät herkästi metsästä ponnahtavia ja siellä “hiipiviä” suunnistajia, joten maltti on suotavaa.
Rastin neljä ympäristössä on uusi hakkuualue. Alueella on uusia metsäkoneuria sekä polut ovat muuttuneet metsäkoneuriksi.

Avainsanat: