Jukolatiimi mukana Solvallan Iltarasteilla


Jukolatiimi on julkisuuden henkilöistä koottu joukkue, joka harjoittelee ja pitää hauskaa suunnistuksen parissa tähtäimessään osallistuminen Jukolan viestiin. Toiminnan taustalla oleva kantava ajatus on samalla tukea ja kerätä varoja hyväntekeväisyyteen.


Tämän vuoden Jukolatiimi muodostuu muusikoista. Joukkueen kapteenina on Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki ja jäseninä ovat laulajat Pete Parkkonen, Ilpo Kaikkonen sekä Vilikasper Kanth, Rajaton ja Don Huonot laulaja-rumpali Jussi Chydenius sekä Kolmas Nainen- yhtyeen kitaristi Sakari Pesola. Tiimin suunnistusvalmennuksen tukena on maailmanmestari Minna Kauppi ja virallisena kirittäjänä urheilutoimittaja Kaj Kunnas.
Tällä kertaa hyväntekeväisyyskohteena on Sydänlapset- ja aikuiset ry:n toiminta. Kertyvät varat käytetään synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten ja heidän läheistensä kuntoutustoimintaan.

Yksi jukolatiimin jäsen valitaan kaikille avoimella hakemuksella

Moni varmaankin muistaa Louna-Jukolassa joukkueessa juosseen mystisen ‘supermiehen’ (ranskalainen maajoukkuesuunnistaja Frédéric Tranchand). Tämän vuoden erikoisuus on, että yksi tiimin jäsen tullaan valitsemaan avoimella haulla. Myöhemmin keväällä selviää, löytyikö yleisön joukosta rohkeita ja kelvollisia ehdokkaita. Sitä odotellessa voi käydä iltarasteilla treenaamassa.
Hakuohjeita ja uutisia joukkueen tiimoilta löytyy eri somekanavista ja joukkueen nettisivuilla https://jukolatiimi.com.
Kuva: Jukolatiimin logo yhdistää voimakolmion ja luontoaiheen

Avainsanat: