Onnistunut pääsiäisleiri Ahvenanmaalla

Pitkänäperjantaina kukonlaulun aikaan starttasi seuran bussi Ogelista mukanaan viitisenkymmentä innokasta suunnistajaa. Leiri oli avoin kaikille seuralaisille, joten mukana oli niin perheitä, yksittäisiä urheilijoita kuin valmentajiakin, nuorisopäällikkö Aapo mukaan luettuna. Matkanjohtaja Riikan johdolla siirryttiin Turun satamassa sujuvasti laivaan ja matkattiin buffetissa tankaten Ahvenanmaan keväisiin ja upeisiin suunnistusmaastoihin.

Majapaikka sijaitsi idyllisessä Eckerössä josta seurabussi kuljetti porukkaa suunnistamaan milloin minnekin päin saarta. Treenejä riitti usempi jokaiselle päivälle, joten aikataulu oli tiukka mutta onnistunut. Ja vielä kun kaikki ruoat nautittiin leirintäalueen seivovasta pöydästä jäi mukavasti aikaa yhteiselle olollekin.
Leiri oli myös oikea seurayhteistyöleiri, sillä Ahvenanmaalla leireili HS:n lisäksi myös Pyrintö, MS Parma, S-JKL, SK Uusi sekä Nouski. Jo etukäteen oli sovittu seurojen treenityönjaoista, sillä valmiita suunnistuspaketteja ei Ahvenanmaalla ollut tarjolla. Hommat sujuivat eikä vihollismeiningistä ollut tietoakaan ;-).
Onnistunut yhteistyö huipentui lähtöpäivänä samalla leirintäalueella majoittuneen Pyrinnön kanssa käytyyn leiriviestiin, joka juostiin noin kymmenen hengen sekajoukkuein lähimetsässä sekä sprintaten.
Kivaa oli ja treenit alkuverkkoineen olivat laadukkaita. Aapon madot eivät jättäneet ketään kylmäksi ;-D.
Kiitos onnistuneesta leiristä Riikalle ja kaikille mukana olleille!