Iltarastien emit-rekisteröinti alkanut – Janne Aumo ehti ensimmäisenä

Kaikki Iltarasti-kävijät voivat nyt rekisteröidä emit-korttinsa Iltarastien tulosjärjestelmään. Emitinsä rekisteröineet pääsevät tapahtumien karttamyynnissä Iltarastit Express -kaistalle, jolloin metsään pääsee nopeammin. Rekisteröityä voi täällä. Lisätietoja Express-kaistasta täällä.
 
Ensimmäisenä emitinsä ehti rekisteröimään pitkän linjan Iltarasti-kävijä Janne Aumo Lynxistä, joka sai nopeasormisuudestaan palkinnoksi kauden ensimmäisen Iltarasti-käyntinsä järjestäjän kustannuksella. Kysäistäänpä miehen mietteitä nyt kun kauden alkuun on kolme ja puoli viikkoa.
Kuinka pitkä ura sinulla on Iltarasti-kävijänä?
Ekat Iltarastit oli varmaankin 80-luvun lopulla. Tarkkaa muistikuvaa ei ole. Aktiivisemmin Iltarasteilla on sitten tullut käytyä, kun muutin Helsinkiin 90-luvun lopulla. Eli onhan näitä tullut koluttua.
Miltä rasteilta aiot kauden aloittaa?
Vielä ei ole tiedossa, milloin tämän vuoden Iltarastikausi alkaa. Saattaa olla, että kevään ensimmäisistä, jos vaan muuhun ohjelmaan sopii.
Olit nyt ensimmäinen. Jatkatko samaan malliin koko kesän?
Iltarasteilla olen harvemmin ensimmäinen. Yleensä töistä pääsee lähtemään sen verran myöhään, että innokkaimmat ovat jo ehtineet reittinsä suorittaa. Tuloslistallakaan en ole kovin montaa kertaa ensimmäisenä ollut. Tuskin tänäkään vuonna, ellen ala taktikoimaan sarjan valinnalla.
No entä kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2016?
On vain yksi Klubi.