HS jäsen: rekisteröi itsesi Iltarastit Express -kaistalle


Kauden 2016 Iltarasteilla nopeimmin pääsevät metsään ne, jotka rekisteröivät emitinsä etukäteen. HS:n jäsenet voivat rekisteröidä omansa nyt alla olevien ohjeiden mukaisesti. Samalla voit varata itsellesi sopivan toimitsijavuoron ensi kesän rasteilta. Lomake on auki helmikuun loppuun.

HS jäsenlista poistuu Iltarasteilta ja Firmaliigasta. Itse asiassa kaikki paperiset jäsen-, lainaemit- ja lähtölistat poistuvat.
Uudella Iltarastit Express -kaistalla HS:n jäsenet toimivat näin:

  • näytä emit-korttisi
  • ota kartta, piirrä rata ja mene metsään

Express-kaistalle pääset suorittamalla pari ennakoivaa toimenpidettä:

  1. Maksa HS jäsenmaksusi vuodelle 2016
  2. Varaa Iltarastit toimisijavuorosi
  3. Rekisteröi emit-korttisi ennakkoon

Kohta 1 on varmaan jo hoidettu. Kohdat 2 ja 3 hoituvat helposti yhdellä kertaa. Kaiva siis kalenterisi esiin ja täytä tämä lomake: Iltarastit Express HS jäsenille
Jos et valitse toimitsijatehtävääsi lomakkeella, saat vuorosi totuttuun tapaan seuraavan Rastiviestin listojen mukaisesti.
Iltarastit Express -rekisteröintisi on voimassa koko kauden 2016. Palvelu tulee käyttöön kaikille Iltarastit-kävijöille (edellyttää ennakkorekisteröintiä ja tasarahaa).
Rekisteriseloste: helsinginsuunnistajat.fi/iltarastit/rekisteriseloste/
Iltarastien toimitsijavuoroista: henrik.tala (a) helsinginsuunnistajat.fi
Rekisteristä ja Express-kaistasta: matti.kaasalainen (a) helsinginsuunnistajat.fi
 
HUOM! Historiallisesti ensimmäisenä ehti rekisteröitymään Ryypön Minna, joka otti lähtötoimitsijan tehtävän Paloheinästä 23.5. Hyvä huomata, että Minnalla oli jo ennestään ratamestarihomma muutamaa viikkoa aiemmin.