Pronssia Uudellemaalle Kultaisesta kompassista

13-14 vuotiaiden alueiden välinen Kultainen kompassi joukkuekilpailu kilpailtiin tänä vuonna 13.9. Ylöjärvellä Julkujärven nopeakulkuisessa harjumaastossa Tampereen Pyrinnön isännöimänä.
Uudeltamaalta oli mukana hienosti yhteensä 6 joukkuetta, joissa HS oli erittäin hyvin edustettuna. Kaikissa joukkueissa juoksi 4 poikaa ja neljä tyttöä.
Metsään lähdettiin kaikki kerralla poikien ja tyttöjen erillisillä yhteislähdöillä joista henkilökohtaisten suoritusten perusteella laskettiin yhteispisteet jokaiselle alueelle.

Uusimaa 1. lähti kilpailuun puolustamaan viime vuotista voittoaan mutta jäi lopulta neljän pisteen erolla voittaneesta Hämeen 1-joukkueesta. Häme 2. oli toinen, kaksi pistettä Uuttamaata edellä. Kilpailu oli erittäin tiukka, sillä pistelaskujärjestelmästä johtuen erot mitalisijojen välillä ovat yleensä kymmeniä pisteitä.
Kaikki joukkueissa juosseet HS:n junnut ottivat osaa myös edellispäiväiseen Kultainen kompassi-leiriin. Majoitus tapahtui Tampereella Hatanpään koululla lattiamajoituksena. Ohjelmassa oli suunnistuksen lajitekniikkaluentoa, joukkuetehtäväkisaa ja notskiburgeria. Leiripäivä huipentui ennen nukkumaan menoa beachpartyyn Pyhäjärven rannalla. Iso kiitos huoltajina toimineille aikuisille!
https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/kilpailut/kultainenkompassi/
Poikien lähtö