HS:lle nuorten valmennuspäällikkö

Aapo
Seura on palkannut Opetusministeriön tuella osapäiväisen nuorten valmennuspäällikön. Aapo Summanen aloittaa tehtävässä elokuun kuluessa.
Aapo tulee toimimaa nuorisojaoksen ohjauksessa erityisesti taitopolun nuorten parissa. Hänen vastuulleen kuuluu harjoitusten suunnittelu ja vetäminen, mutta yksin hän ei pysty kaikkea tekemään. Vapaaehtoistyön tarve ei vähene, vaan nuorten valmennuspäällikön on tarkoitus on vapauttaa vanhempia ja muita vapaaehtoisia rutiinitehtävien ja päiväsaikaan tehtävien asioiden hoitamisesta niin, että harjoituksissa nuorilla olisi paremmin mahdollisuutta saada opastusta seurassa toimivilta valmentajilta. Näin voimme päästä eteenpäin nuorten suunnitelmallisessa ja pitkäjänteisessä ohjaamisessa. Kun nuorten harjoituksissa tarvitaan harjoituksen suunnittelemisen lisäksi muun muassa rastien viejiä, harjoituksen vetäjiä, läsnäolijoiden kirjaajia, palautteen antajia ja rastien kerääjiä, niin jatkossakin löytyy tehtäviä myös niille, joilla ei ole suunnistuskokemusta. Kaikkien apua siis tarvitaan edelleen, jotta seuran sijoitus nuorison valmennuspäällikköön saataisiin mahdollisimman hyvin nuorten hyödyksi.

Aapo siirtyi Helsingin Suunnistajiin vuoden vaihteessa Halden SK:sta. Hän on koulutukseltaan liikuntatieteiden kandidaatti. Arvokasta kokemusta sekä perspektiiviä elämään on kertynyt myös mm. maailman ympäri matkailusta, erilaisista valmennusprojekteista nuorten kanssa sekä omasta 20-vuoden suunnistusurasta. Aapo on innostunut työskentelemään nuorten ja lasten hyväksi, missä liikunta ja urheilu ovat loistavia välineitä. Tärkeitä arvoja Aapolle ovat lisäksi terveys, hyvinvointi, yhteinen hyvä ja pyyteettömään rakkauteen pyrkiminen.
Aapoon voi tutustua lisää täältä: https://www.aitoaelamaa.blogspot.fi ja kaikkein parhaiten livenä kohtaamalla ja juttelemalla avoimesti.
Avainsanat: