Pihlalle ja Topille kultaa SM-keskimatkalta

HS:n Pihla Otsamo ja Topi Syrjäläinen nappasivat kultaiset mitalit Ikaalisissa viikonloppuna suunnistetuissa keskimatkan SM-kilpailuissa taitoa ja malttia vaativassa maastossa. Topin ensimmäinen SM-kulta tuli H18-sarjassa ylivoimaisesti. Ero toiseksi tulleeseen Lynxin Ollipekka Heikkilään oli kolme minuuttia. Pihlalle D20-sarjan SM-kulta oli jo neljäs .

SM-hopealle ylsi viisi HS:n suunnistajaa: Topi Raitanen H20, Tuomas Heikkilä H17, Esa Lehto H60, Annamari Vierikko D50 ja Tuulikki Karvinen D70.
Plaketteja tuli nuorten sarjoihin myös mukavasti. Topias Niemi oli neljäs ja Matias Salonen kahdeksas. Sarjassa H16. Annika Matilainen oli tyttöjen vastaavassa sarjassa D16 yhdeksäs. Veteraanisarjalaisista plaketin nappasi Ilkka Nurminen H40-sarjan neljännellä sijalla ja Olavi Junttila, joka oli sarjassa H70 viides. Erityismaininnan ansaitsee vielä H14 –sarjassa kilpailevan Paavo Heinosen H15B-finaalin voitto.