Tytöille kymmenes sija Ungissa

HS:n tytöt uusivat viimevuotisen kymmenennen sijansa Ungissa. Joukkue oli parhaimmillaan jo viidentenä, mutta kramppaavista jaloista kärsinyt Inka Salonen joutui lopulta antamaan muutaman sijan periksi. Tyttöjen kakkosjoukkue suunnisti hyvin tasaisesti ja oli lopulta 28.
Tyttöjen ykkösjoukkueessa juoksivat Inkan lisäksi Annika Matilainen, Helena Matilainen, Anna Kuronen, Iida Heiskanen, Emilia Tala ja Essi Roininen.
Poikien HD18-viesti käytiin ristiriitaisissa tunnelmissa ja päättyi HS:n osalta lopulta hylkäykseen. Moni ennakkosuosikki sortui heti avausosuudella suuriin virheisiin. Ykkösjoukkueen viestin aloittaneelle Ville Mannoselle tuli muutama isompi virhe ja vaihdossa Ville oli vasta 29 minuuttia kärjessä vaihtaneen Espoon Suunnan Aleksi Sorsan perässä.
Poikien kovasta työmoraalista kertoo se, että vaikka viestin voitto karkasi heti avausosuudella lähes tavoittamattomiin, koko joukkue teki edelleen hartiavoimin töitä ja hinasi loppuosuuksilla kärkeä kiinni. Ankkurina juossut Topi Raitanen tuli lopulta viidentenä maaliin.
Neljännellä osuudella suunnistanut Tuomas Heikkilä oli kuitenkin vahingossa juossut yleisörastin jälkeisen rastivälin suoraan eikä ollut seurannut pakollista viitoitusta. Vaikka tästä aiheutunut hyöty oli lähes olematon, oli kyseessä kuitenkin selvä sääntörike. Joukkueen johto kävi lopulta pyytämässä järjestäjiltä, että HS1:n suoritus hylätään. Poikien kakkosjoukkue oli 46.
Perjantai-iltana suunnistetussa nuorten HD12-viestissä HS:n ykkösjoukkue Emilia Tala, Aino Kangasaho, Juulia Tala, Venla Salonen ja Anton Hamppu oli 17. Myös kakkos- ja kolmosjoukkueet näyttivät jo osaavansa viestisuunnistusta sijoiilla 35 ja 45 yli 100:n joukkueen viestissä.