Jatkopolun harjoitukset jatkuvat

Lasten kesälomat alkavat loppua ja niin myös suunnistuskoulun kesätauko. Ensi viikolla (vko 32) on jo kaksi harjoitusta: ti 5.8. Paloheinässä kreppiratoja (Vedon puumajan luona jäähallin vieressä) ja 6.8. Maunulassa (pieneläinten hautausmaan luona) helppoja runsasrastisia normaaliratoja.
Viikolla 33 alkaa uusi alkeiskurssi, jonne esim. nuorempia sisaruksia tai tuttavien ja työkavereiden lapsia voi houkutella mukaan. Ilmoitamme tarkemmin tästä lähipäivinä, kun saamme tiloista vahvistuksen.

Viikolla 34 on torstaina 21.8. Helsingin Suunnistajien järjestämä nuorten sarjakisa (NSK) Kivikossa Kehä I:n ja Lahdenväylän risteyksen tuntumassa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan vaikka päivä ei sattunutkaan meidän normaalille harjoituspäivälle.
Syksyn kalenteri (harjoitukset, kisat ja Iltarastit) löytyy osoitteesta https://helsinginsuunnistajat.fi/nuoret/jatkopolku/jatkopolun-harjoitukset/. Syksyllä on mm. kolme nuorten sarjakilpailua eli osallistumispalkintomitalin ehtii vielä hankkia vaikka keväältä vielä ei olisikaan osallistumista. Lisäksi kalenterista kannattaa huomioida alueen oravapolkukisat sekä monet kansalliset kisat aivan lähiseudulla. Näitä kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt ja kysyä lisää harjoituksissa, jos haluaa kokeilla ensimmäistä kertaa kisoihin osallistumista.