Ennätysmäärä lapsia Lähtöpolulla!

Tämän kevään suunnistuksen alkeiskursseilla oli yhteensä 150 lasta ja yli puolet on jo ilmoittanut jatkavansa seuraavalla portaalla eli Jatkopolulla. Sen harjoituksia on 2 – 4 kertaa viikossa. Tästä linkistä voit katsoa milloin ja missä. Vaikka kevät onkin jo kääntymässä kesäksi, mukaan ehtii vieläkin ilmoittautumalla harjoituspaikoilla tai sähköpostilla suunnistuskoulu@helsinginsuunnistajat.fi.
Tämän vuoden suunnistuksen alkeiskurssit järjestettiin neljässä paikassa: Kontulassa, Paloheinässä ja Torpparinmäessä sekä Vantaan Kartanonkoskella.  Jorma Erkkilä veti Kontulan kurssin ja Reimo Uljas muut. Uusia osanottajia oli ympäri pääkaupunkiseutua, siis myös Espoosta ja Vantaalta. Iältään osallistujat olivat  4 – 14 vuotiaita. Aikuisia on saattajina ja huoltajina ollut lisäksi 100. Kuinka paljon lapsia tulisikaan, jos mainostaisimme alkeiskursseja paikallislehdissä? Nyt tieto leviää lähinnä seuran verkkosivuilla.
 
Palautettakin kerättiin
Kartanonkosken, Paloheinän ja Torppiksen kurssien päätteeksi tehtiin kysely kurssien kehittämiseksi. Kurssien sisältöön, toteutukseen ja ohjaajiin oltiin erittäin tyytyväisiä. Jopa hyvin eri-ikäiset kurssilaiset oli osattu hyvin ottaa huomioon ja valtaosan mielestä kurssilla oli ollut todella kivaa. Pääosa oli saanut tiedon netistä, mutta tuttavien osuus oli myös merkittävä. HS:n menettelyä, että Lähtöpolun kolme kertaa ovat ilmaisia, pidettiin erittäin hyvänä. Näin voi tutustua, onko lajista enemmäksikin harrastukseksi.
Kurssien toteutukseen liittyviin kysymyksiin saatiin hyviä vastauksia ja ehdotuksia, joita otetaan huomioon tulevien harjoitusten ja koulutuksen suunnittelussa. Kiitokset vastaajille.