Lasten suunnistuskoulut keväällä 2014

Helsingin Suunnistajien Hippo-suunnistuskoulu on käynnistynyt. Vaikka toiminta onkin jo käynnistynyt, alkaneisiin ryhmiin pääsee silti mukaan. Lisäksi Kontulassa käynnistyy 24.4 vielä yksi kurssi.

Lasten suunnistuskoulu tarjoaa monipuolista, ympärivuotista toimintaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin. Aloittajat tulevat lähtöpolulle. Lähtöpolulla on yksi sisäkerta, jolloin opetellaan suunnistuksen perusasioita, ja 2 maastoharjoitusta, joilla opitaan lisää. Lähtöpolku on tarkoitettu lähinnä 5-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Lähtöpolulta halukkaat siirtyvät jatkopolulle, jolla on harjoituksia useita kertoja viikossa ympäri pääkaupunkiseutua. Lähtöpolku on osallistujille maksuton.
Lähtöpolkuja järjestetään yhteensä neljässä paikassa, Torpparinmäen koululla, Paloheinän koululla, Kartanonkosken koululla Vantaalla ja Keinutien koululla. Lisää tietoja ja ilmoittautumisohje löytyy Lähtöpolun sivullta jonne tässä oleva linkki vie. Tiedusteluja voi tehdä sähköpostilla suunnistuskoulu@helsinginsuunnistajat.fi