Nuorisotyön iltapäivä 27.10.

Tule keskustelemaan nuorisotoiminnasta
Helsingin Suunnistajien nuorisotoiminta on runsasta ja laadukasta, kilpailutuloksilla mitattuna jopa erittäin hyvää. Suomen Suunnistusliitto on valinnut HS:n vuoden seuraksi 2011 ja Suunnistusvalmentajat ry vuoden kasvattajaseuraksi 2009.
Parantamisen vartaa on kuitenkin, sillä haluamme tehdä Suomen parasta nuorisotyötä sekä nyt että 2020-luvulla. Nyt kokoonnumme hetkeksi keskustelemaan, miten kehitämme toimintaa edelleen.
Tule ja kerro näkemyksesi asiasta sunnuntaina 27. lokakuuta  klo 14 – 18. Paikka on aivan Helsingin keskustassa  Terveystalon tiloissa, osoitteessa Jaakonkatu 3 B. Sisäänkäynti on Tennispalatsin puolelta, B-portaasta.
Toivomme vilkasta keskustelua muun muassa näistä aiheista: Mitä asiat ovat nyt riittävän hyvin ja mitä pitää kehittää? Onko toimintaa tarpeeksi? Puuttuuko siitä jotain? Onko jotain tarpeetonta? Miten saamme entistä suuremman joukon aikuisia vetämään lasten ja nuorten toimintaa?
Tilaisuudesta tehdään rastiviestiä, hallitusta ja nuorisojaostoa varten yhteenveto, joka vaikuttaa jo ensi vuoden toimintasuunnitelmaan.
Tervetuloa vaikka koko perheen voimin keskustelemaan näistä tärkeistä asioista. Myös suunnistuskoululaisia toivotaan osallistujiksi. Paikalla on pullaa ja virvokkeita sekä pari vierailijaa.
Tule keskustelemaan nuorisotoiminnasta.