Reimon 75-vuotisjuhlaharjoitus

Metsään menijät tarvitsevat opastusta.


Reimon 75-vuotisjuhlaharjoituksiin osallistui monen sukupolven suunnistuskoululaisia, vaikka ilma olikin syksyisen kostea.
Jatkopolkulaisille tämä oli syksyn viimeinen valoisan ajan harjoitus, ja heille oli tarjolla pari lyhyttä rataa Paloheinän majan läheisyydessä. Entiset suunnistuskoululaiset pääsivät kokeilemaan rastien etsimistä kuudenkymmenen vuoden takaisilla kartoilla. Pikaisten haastattelujen perusteella nuoret olivat löytäneet omat rastinsa hyvin, mutta kokeneempi väki raportoi, että rata oli varsin vaativa.
Rastien estimisen jälkeen Reimon 75-vuotispäivää vietettiin kakkukahveilla, donitseilla ja kekseillä Pakilan vedon majalla.

Reimon rahasto

Puheenjohtajan onnittelut

Reimon merkittävää panosta lasten suunnistuskoululle juhlistettiin perustamalla seuralle Reimon rahasto, josta tullaan myöntämään tunnustuspalkintoja suunnistajan polun alkuvaiheessa oleville nuorille tai heidän ohjaajilleen.
Jos haluat vielä muistaa päivänsankaria tai muuten kartuttaa tätä rahastoa, voit tehdä sen käyttäen Helsingin Suunnistajien tiliä FI05 1243 3000 1989 69 ja viitettä 1234561.