Usko tai älä – Reimo täyttää 75 vuotta!

Ei ikääntyminen niin mukavaa ole, että sitä pitäisi juhlia. Niinpä olen laistanut kaksi edellistä tasakymmenpäivääni. Nyt ulkoinen paine kävi kuitenkin niin kovaksi, että annoin periksi. Mutta vain vähän.

Kun 75-vuotispäiväni sattuu keskiviikoksi 18.9. eli lasten jatkopolun harjoituspäiväksi, vietän sitä “työn merkeissä”. Jos joku minut tunteva haluaa tulla lausumaan osanottonsa vanhenemisestani, minut tapaa tuona päivänä Paloheinän vanhan majan luona klo 17.00 – 19.30. Toivon ehtiväni jutellakin muutaman sanan kahvikupposen kera. Tervetuloa siis kaikki ystäväni, tuttavani ja vaikka kylänmiehetkin. Erittäin iloinen olen aina tavatessani entisiä ja nykyisiä suunnistuskurssilaisiani.
Kun tavaraa on enemmän kuin taloon mahtuu ja kukat ovat kauneimmillaan luonnossa, ei siis kukkia, lahjoja – eikä puheita. Saamani vihjeen mukaan toivon, että mahdolliset muistamiset osoitetaan sydäntäni hyvin lähellä olevan asian eli Helsingin Suunnistajien alkeisnuorisotyön hyväksi viittellä 1234561 HS:n tilille FI05 1243 3000 1989 69.
Em. päivän aikoihin on myös kulunut 60 vuotta ensimmäisestä julkisesta kilpailustani. Sen kunniaksi halukkaille on tarjolla 3 – 4 km:n rata sen aikaisella kartalla, jolla HS harjoitteli ennen vuoden 1954 voittoisaa Tiomilaa. Se on kokemus nykypäivän karttoihin tottuneille. Kompassi on tarpeen! Laitathan sähköpostia (reimo.uljas(at)gmail.com), että tiedän varata karttoja tarpeeksi.
Reimo