Ilmoittaudu 25mannaan

Suosittu seuraviesti 25Manna suunnistetaan Tukholman lähistöllä Upplands Brossa lauantaina 12. lokakuuta. Helsingin Suunnistajat lähettää kilpailuun kaksi joukkuetta. Matkalle lähdetään bussilla perjantaina 11. lokakuuta noin klo 16 Oulunkylän vanhan asemarakennuksen vierestä Oulunkyläntorilta. Ajamme bussilla Turkuun, josta lautta Tukholmaan lähtee klo 20.15, perillä olemme lauantaiaamuna kello 6.10. Paluu viestin jälkeen lautalla klo 19.30 Tukholmasta Turkuun, josta sunnuntaiaamuna ajo Helsinkiin.

Tänä vuonna miehet aloittavat ja naiset ankkuroivat viestissä. Joukkueessa on oltava: enintään 9 x H21-39-sarjalaista, vähintään 7 naista, joista vähintään yksi -D14/D45- ja yksi -D18/D35-. Joukkueessa on oltava vähintään yksi DH16 tai nuorempi.
Joukkueet valitaan syyskuun loppupuolella. Valinnan suorittaa valintaryhmä, johon kuuluu sekä valmennuksen, nuorison että ikäsarjojen edustaja.
Tutustu kilpailun tietoihin netissä https://www.25manna.nu
Ruokailut hoidetaan itsenäisesti matkan aikana ja kilpailupaikalla.
Matka on seuran järjestämä kilpailumatka. Seuran eettisen ohjeistuksen mukaisesti se on päihteetön. Matkan omavastuuosuus on 40 euroa. Se maksetaan matkan aikana käteisellä.
Irmaan on avattu ilmoittautuminen. 25Manna löytyy, kun kirjaudut Irmaaan. Ilmoittaudu 18. syyskuuta mennessä. Jos sinulla on oma SI-tikku, merkitse siitä tieto Irman Viesti-kohtaan.