Veetille sprinttikultaa

Nuori sukupolvi jyräsi Mikkelissä järjestetyssä suunnistuksen SM-sprintissä. Helsingin Suunnistajien tuorein Suomen mestari on Veeti Otsamo, joka otti selvän voiton H14-sarjassa. Veetille teki seuraa palkintopallille Topias Niemi, joka otti pronssia samassa sarjassa. Kaksoisvoittokin tässä poikien nuorimmassa sarjassa oli lähellä, ainoastaan kahden sekunnin päässä.

Mikkelin melko suoraviivaisilla sprinttiradoilla mitaleja toivat HS:lle myös Pihla Veetinsisko Otsamo pronssilla D18-sarjassa, sekä Anton Salmenkylä pronssilla H16-sarjassa. Vanhemmista herroista mitalin ottivat Olavi Junttila, H70-hopeaa sekä Kari Sane, H65-pronssia.

D18-sarjan mitalikolmikko: 1. Niina Hulkkonen, Pihkaniskat, 2. Pinja Hietanen, Kouvolan Suunnistajat, 3. Pihla Otsamo, Helsingin Suunnistajat.

H16-sarjan mitalistit: 1. Olli Ojanaho, Ounasvaaran Hiihtoseura, 2. Mikko Rahkola, Ounasvaaran Hiihtoseura, 3. (jaettu) Anton Salmenkylä, Helsingin Suunnistajat ja Eero Heinonen, MS Parma

Plaketille ylsivät nuorista Helena Matilainen (6. D17), Luukas Valtonen (6. H20), Veli Kangas (7. H18), Elina Lammi (8. D20) sekä Essi Hietaoja (9.D20). Ryhmän 2 plaketisteja olivat Annamari Vierikko (4. D45), Tapio Leino (4. H65), Riikka Veetinäiti Otsamo (5. D45), Tuulikki Karvinen (5. D65), Vesa Turku (5. H60), Jouko Malinen (6. H55).