Särkänniemeen …

Särkänniemi-suunnistus järjestetään Tampereella Särkänniemen huvipuistossa lauantaina 25. toukokuuta. Kilpailu televisioidaan osana MTV3:n Junioriliigaa, ja sarjojen H/D14 ja H/D16 kilpailijoita seurataan ohjelmassa vastaavaan tapaan kuin esimerkiksi huippuliigan osakilpailuissa eliittisarjaa.Helsingin Suunnistajat järjestää sinne yhteisen bussikuljetuksen. Mukaan pääsevät myös huoltajat ja kannustusjoukot. Mikäli halukkaita lähtijöitä on enemmän, kuin bussiin mahtuu, niin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sarjat: H/D 16, 14, 13, 12, 11 ja 10A tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H/D 10RR, 9RR. Sarjoissa H14, H16, D14 ja D16 käytetään ns. kuumaa ryhmää, eli rankilistan ja SM-sprintin tulosten perusteella parhaat sijoitetaan lähtemään sarjansa viimeisinä.
Koska kilpailu televisioidaan, myös muiden sarjojen kilpailijoita ja katsojia voidaan kuvata, ja ilmoittaminen kilpailuun on samalla kuvausluvan antaminen.
Lisäksi

  • avoimina sarjoina (lisenssi ei välttämätön): H/D 8RRS, 7RRS, 6RRS, 5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu.
  • avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 10.30 mennessä kilpailuinfossa. Kuntosuunnistuksesta ei julkaista virallista tulosluetteloa; oman ajan saa Emit-leimasinlukijalla.

Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.
Matkaan lähdetään Oulunkylän torilta (Oulunkylän vanhan aseman vierestä) lauantaina kello 6.45. Paluumatkalle lähdetään Särkänniemestä noin klo 18.00. https://bit.ly/12alYzJ (navigointiosoite Oulunkylän tori), lähistöllä on maksutonta pysäköintitilaa autoille.
Jos haluat lähteä mukaan, toimi näin:

  1. Ilmoittaudu kilpailuun IRMAN kautta:https://irma.suunnistusliitto.fi/ Irman kautta on mahdollista ilmoittautua 18.5 saakka, mutta jos Irmaa ei ole aiemmin käyttänyt, niin rekisteröityminen ja ilmoittautuminen kannattaa tehdä välittömästi! Suora linkki Särkänniemi-suunnistuksen ilmoittautumiseen on https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/main#registerForCompetition?id=20943
  2. Ilmoittaudu bussimatkalle alla olevasta linkistä 18.5 mennessä. Edestakaisen matkan hinta 15 euroa kerätään käteisenä bussissa, lomake: https://bit.ly/18oLiXw
  3. Elämyspuisto: Kooveen kautta voi etukäteen edulliseen hintaan tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille Elämysavaimen, joka sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Sara Hildenin taidemuseoon, Näsinneulaan, Delfinaarioon, Akvaarioon, Lasten Eläintarhaan, Planetaarioon sekä Elämyspuiston laitteisiin pituusrajoitusten mukaan. Elämysavain yli120 cm pitkille 32 euroa (normaalisti 37 euroa) ja Ipana-avain alle 120 cm pitkille 26 euroa (normaalisti 31 euroa). Jokainen hoitaa itse oman elämysavaimen tilauksen ja maksamisen: https://db.koovee.fi/~suunnistusilmo/cgi-bin/suunnistus.pl?kasky=Avainrannekkeiden+tilaaminen Avaimia pystyy ostamaan myös paikanpäältä.

Kustannukset: HS maksaa normaalina aikana Irman kautta tehdyt ilmoittautumiset (ei jälki-ilmoittautumista). Bussimatkan omavastuuosuus on 15 euroa/henkilö ja kukin maksaa oman Särkänniemen avaimensa ja vastaa ruokailuistaan matkan aikana.
Tietoja kilpailusta Kooveen sivulla:https://suunnistus.koovee.fi/kisasivut/index.php/main/kisa/17
Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa Kari (Kari.Salonen at helsinginsuunnistajat.fi)