HS voitti Tiomilan nuorten viestin

HS voitti lauantai-iltapäivällä Tukholmassa suunnistetun Tiomilan nuorten viestin. Joukkueessa suunnistivat Anton Salmenkylä, Iida Heiskanen, Essi Roininen ja Top1 Syrjäläinen. Viesti ratkesi hurjassa ankkuriosuuden kamppailussa, jossa Topi veti pisimmän korren ruotsalais- ja norjalaisjoukkueiden jäädessä selvästi taakse.
 

HS:n kakkosjoukkue (Veeti Otsamo, Annika Matilainen, Anna Kuronen ja Atte Hietaoja) oli viestissä 31., HS 3 (Juuso Lampinen, Heidi Mustonen, Venla Turakainen ja Kasperi Niemi oli 74. ja HS 4 (Miika Tala, Ellen Heinaro, Katariina Aaltonen ja Topias Niemi) oli 113.
Naisten viestissä HS 1 ( Tiina Haarlaa, Piibe Tammemäe, Elina Lammi, Eija Meriläinen ja Pihla Otsamo) päätyi tasaisella suunnistuksella sijalle 66. ja HS 2 (Henna Salminen, Milla Mattila, Helena Matilainen, Kristiina Lampinen ja Hanna Ruhanen) oli sijalla 205.
Miesten viestissä HS 1 (Luukas Valtonen, Kari Salo, Einari Heinaro, Velimir Nazarychev, Tapio Haarlaa, Tommi Oksanen, Antto-Iiro Suhonen, Arttu Syrjäläinen, Lauri Tammemäe ja Timmo Tammemäe) paransi viime vuoden sijoitustaan kahdella, päätyen sijalle 40. Miesten kakkosjoukkue (Ati Molnar, Juuso Tupitsa, Ville Lampinen, Mikko Laakso, Atte Lahtinen, Janne Heikkinen, Anton Salmenkylä, Lauri Roininen, Topi Syrjäläinen ja Andrei Baryshnikov) oli 124.
Tiomilan tulokset
Videokooste nuorten viestistä