AOV kisattu Keravalla

Alueen oravapolkuviestissä (AOV) Helsingin Suunnistajat menestyi jälleen kaikissa sarjoissa. Uskomattomin juttu oli varmaan se, että kaikki HS:n 20 joukkuetta juoksivat jo viikko sitten tehdyin kokoonpanoin. Tuomaksen tulkinta asiasta oli, että HS:n nuorissa on sen verran hyväkuntoista porukkaa, että kukaan ei edes sairastele.
Hienoja suorituksia tehtiin jokaisessa sarjassa. Hienoimmista suorituksista vastasivat ne kymmenkunta ensikertalaista, jotka selvittivät kilpailun läpi hyväksytysti. Näiden lisäksi saatiin myös kilpailullista menestystä.
A-sarjassa (TR-RR-RR) matkaan lähti 58 joukkuetta, joiden joukossa 11 HS:n joukkuetta. Voittoon juoksivat HS1:ssä Atte, Juulia ja Emilia. HS 3 päätyi sijalle 6 ja yhteensä 10 HS joukkuetta selvitti viestin hyväksytysti läpi.
B-sarjassa (HD14) matkaan lähti viisi HS:n joukkuetta 26:n muun joukkueen kanssa. HS1:n, kokoonpanolla Venla, Paavo, Miika, saapui maaliin toisena (26 sekuntia Lynx1:n jälkeen). HS2 täydensi menestystä 7. sijalla.
C-sarjassa (HD16) matkaan lähti 15 joukkuetta ja ensimmäisenä maaliviivan ylitti HS1 (Veeti, Essi, Anton) ja HS2 sijoittui sijalle 5.
Kiitokset kaikille osallistujille ja joukkueiden huoltajille!
Tässä on linkki kilpailunjärjestäjän sivulle. Sieltä voi käydä katsomassa tarkemmin oman ja kaverin suorituksen rastiväliaikojen kanssa.
Toivottavasti kaikki osallistuneet pysyvät terveinä märistä kisaolosuhteista huolimatta myös jälkeenpäin.