Lähtöpolku jatkuu 10.4. klo 18

Helsingin Suunnistajien lasten Hippo-suunnistuskouluun kuuluvan Lähtöpolun toinen kokoontumiskerta on keskiviikkona 10.4. klo 18-19 Paloheinän ala-asteen pihalla. Mukaan mahtuu vielä uusia lapsia! Ilmoittautua voi uutena joko paikan päällä tai täyttämällä Lähtöpolun sivulta avautuva ilmoittautumislomake.
Ohjelmassa on karttamerkkien kertausta karttamerkkiviestin muodossa sekä karttaan ja koulun pihaympäristöön tutustumista helppojen suunnistustehtävien kautta.
Lumisesta ja märästä kelistä johtuen kannattaa laittaa jalkaan kosteutta kestävät kengät tai saappaat ja muutenkin pukea lämpimästi, mutta ulkoliikuntaan sopivasti. Käsiin kevyet hanskat, jotta karttaa on helppo sormissa pyöritellä.
Siirtymisestä Jatkopolulle: Jos lapsi haluaa kolmen Lähtöpolun kokoontumiskerran jälkeen jatkaa suunnistusharrastusta Helsingin Suunnistajissa, hän voi siirtyä Jatkopolulle ja osallistua Jatkopolun suunnistusharjoituksiin. Jatkopolulla on toimintaa ympäri vuoden, mutta erityisesti suunnistuskaudella. Toimintaan voi tutustua Jatkopolun omien sivujen kautta. Jatkopolkulaisilta edellytetään HS:n jäsenyyttä.
Jos olette jo nyt varmoja suunnistuskärpäsen puremisesta, voitte vaikka heti liittyä Jatkopolun postituslistalle, joka toimii HS:n nettisivujen ohella tiedotuskanavana mm. Jatkopolun harjoituksiin ja seuran toimintaan liittyen. Jatkopolun postituslistalle pääsee lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen jatkopolku-subscribe@helsinginsuunnistajat.fi tai lähettämällä viestiä Polkujen ohjaajille osoitteeseen suunnistuskoulu@helsinginsuunnistajat.fi.
Jos on kysyttävää Lähtö- ja Jatkopolun toimintaan tai yleensä HS:n lasten suunnistuskouluun liittyen, viestejä voi lähettää osoitteeseen suunnistuskoulu@helsinginsuunnistajat.fi.