Leimaus-leirille

Ensi kesän lasten ja nuorten suunnistusleiri eli Leimausleiri pidetään Vierumäen urheiluopistolla tiistaista perjantaihin 11.-14.6.2013. Lue alla olevat ohjeet ja ilmoittaudu alla olevalla lomakelinkillä viimeistään 31.3.2013 mennessä.

Ilmoittautumislomake: https://bit.ly/Y383Hz. Kaikki lähtijät täyttävät oman lomakkeen, myös aikuiset!
Leiri sopii kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille n. 8-18-vuotiaille ja myös kaikenikäisille ohjaajille. Tarjolla on hyviä eri-ikäisille ja -tasoisille suunnattuja suunnistusharjoituksia, oheisohjelmaa ja hyvin toimivat järjestelyt. Hintaan sisältyy myös ruokailut, eli mökeissä ei tarvitse laittaa itse ruokaa. Kannattaa tutustua leirin sivuille: https://www.vierumaki.fi/leimaus2013/
Ilmoittautuminen:
Keräämme esi-ilmoittautumisia jo nyt – mitä pikemmin ilmoittaudutte sitä parempi majoituksen ja bussimatkan takia! Ilmoittautuminen ei ole vielä tässä vaiheessa sitova, ja sen voi peruuttaa kuluitta 30.4.2013 saakka.
HUOM! HS:n yhteismajoitukseen tulijoiden ilmoittautumiset siis tänä vuonna keskitetysti seuran kautta eikä suoraan järjestäjien sivun kautta! 
Hinta&majoitus: 
Meille on varattu HS:n oma mökki+lähiympäristöstä muita vastaavia mökkejä. Mökeissä on n. 6-8 sänkypaikkaa sekä lattiamajoituspaikkoja. Lisäksi mökkien pihoilla voi telttailla ja telttailijat voivat käyttää mökkien suihkuja ja WC:eitä. Koska majoitus siis tulee “omaa kauttamme” leirimaksun suuruus määräytyy leiripaketista (ilman majoitusta 140€) sekä oman majoituksemme hinnasta. Hinnat ovat samat sekä aikuisille että lapsille. Majoituksesta riippuen leirihinta vaihtelee alustavasti:

  • Sänkypaikat noin 200 €/li>
  • Lattiapaikat noin 170 €
  • Telttamajoitus noin 140 €

Lopullinen hinta varmistetaan huhtikuun alussa. Sänkypaikkoja ei todennäköisesti riitä kaikille, joten telttamajoituksen halukkuus olisi hyvä tietää. Kaikki mukaan tulevat huoltajat saavat halutessaan sänkypaikan sekä kaikki pääsevät sisämajoitukseen. Sänkypaikkojen rajallisesta määrästä johtuen jakoperusteena on ilmoittautumisjärjestys.
Huoltajat:
Leirin järjestäjät eivät ole vastuussa leiriläisistä eli tarvitsemme mukaan huoltajia. Tarvittavien huoltajien lukumäärä riippuu paljon siitä, minkä ikäisiä ja tasoisia lapsia lähtee. Huoltajan ei missään nimessä tarvitse olla suunnistustaitoinen.
Periaatteena on, että seuralla on pari nimettyä ohjaajaa, jotka hoitavat ilmoittautumiset, materiaalin noutamiset jne. sekä kantavat yleisvastuun. Suunnistustaitoiset yli 11-vuotiaat menevät varmasti ilman omaa huoltajaa, mutta alle 10-vuotiaiden osalta vaaditaan joko omaa tai kaverin huoltajaa. Tämä jo siksi, että suunnistuspaikoille siirtymiset ja itse suunnistustehtävät edellyttävät huoltajan apua. Voin vakuuttaa, että harjoitukset ovat hyviä, joten samalla oppii itsekin ja kunto kasvaa iloisessa porukassa.
Kulkeminen: 
Menemme omalla bussilla. Jos ja kun bussi tulee tänäkin vuonna täyteen, niin edestakaisen bussimatkan hinta on noin 20-25 euroa.