HS:lle kultaa ja hopeaa SM-sprintistä

HS:n nuoret naiset saivat kaksi mitalia hiihtosuunnistuksen SM-sprintistä ja sprinttiviestistä, jotka kilpailtiin 23.-24. helmikuuta Joensuussa Pärnävaaran urheilukeskuksessa. Daisy Kudre voitti lauantaina kultaa D20:ssa ja pari Vilmalotta Silvonen – Daisy Kudre hopeaa sunnuntaina parisprintissä. Vilmalotta sijoittui lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa yhdeksänneksi.
Lauantaina Daisyn voitto oli vakuuttava. Hän teki 51 sekunnin eron toiseksi sijoittuneeseen Kangasniemen Kalskeen Oona Valkoseen. Sunnuntain viestissä tasaisen kovaa hiihtänyt Saloisten Reippaan pari pääsi karkuun muilta, mutta hopeasta käytiin tiukka taistelu, jossa lopussa olivat mukana HS ja Kangasniemen Kalske. Daisy lähti viimeiselle osuudelle runsaat puoli minuuttia Kangasniemen Viivi Valkosen perään, mutta onnistui lopussa rutistamaan niukasti ohi.
Daisyn tilillä on tältä talvelta jo keskimatkan hopeaa nuorten MM-kilpailuista. Daisy ja hänen siskonsa Doris Kudre ottivat Viron ensimmäiset nuorten arvokisamitalit hiihtosuunnistuksessa.