Pelaa Veikkauksen pelit HS:n sivujen kautta!

Nyt on varainhankinta helpompaa kuin koskaan: pelaamalla Veikkauksen pelit, esimerkiksi Loton, Kenon tai Vedonlyönnin, kulkemalla veikkaus.fi –sivustolle HS:n sivuilla sijaitsevasta bannerista, seura saa myyntipalkkion pelattujen pelien perusteella.

Lotto ja lottoaminen ovat tuttua puuhaa suurimmalle osalle suomalaisista: Lottoa pelaa vuosittain reilut 3 miljoonaa aikuista, ja 82% suomalaisista ilmoittaa pelaavansa Lottoa ainakin joskus. Hyvällä syyllä voi olettaa, että sama suhdeluku kertoo totuuden myös Helsingin Suunnistajien jäsenten lottoamisaktiivisuudesta.
Palveluun rekisteröityminen ja rahansiirto onnistuvat näppärästi ja pelaamaan pääsee jo muutamassa minuutissa. Vaikka pelit eivät osuisikaan, Veikkaus tuottaa keräämänsä voitot suomalaiselle yhteiskunnalle. Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa veikkausvarat, joita kertyy lähes 10 miljoonaa euroa viikossa, liikunnan, tieteen, nuorisyön ja kulttuurin käytettäväksi. Myös seuroille maksettavat karttarahat ovat peräisin veikkausvaroista.
Banneri Veikkauksen sivuille ja palveluun löytyy HS:n kotisivun oikeasta palkista.