HS tarvitsee uusia toimihenkilöitä

HS:n toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Mitä useampi osallistuu seuratoiminnan pyörittämiseen, sitä hauskempaa meillä kaikilla on.  On ollut mukava nähdä, että tekijöitä on riittänyt ja yhteishenki on vahva sekä järjestelypuolella että kisapaikoilla. Hallituksen ja sen jaostojen henki on motivoitunut ja eteenpäin suuntautunut.
 
Hallinnon puolella ensi vuoden toimihenkilöt valitaan marraskuun syyskokouksessa. Olisi hyvä, että toimihenkilöiksi valittaisiin myös henkilöitä, jotka eivät ole mukana päivittäisessä tekemisessä, jotta kenenkään kuorma ei kasvaisi painavaksi. Olemme onnistuneet yhä paremmin viipaloimaan tehtäviä niin, että ne mahtuvat jokaisen kalenteriin. Joidenkin toimihenkilöiden kanssa olen jopa allekirjoittanut sopimuksen, jossa olemme määritelleet vastuualueen ja sen keston, jolloin ei tarvitse pelätä pestin kasvamista tai pitenemistä.
 
Olen varma, että jäsenistössämme on sekä vanhempia että nuoria, joita kiinnostavat yhdistystehtävät ja muiden auttaminen, mutta eivät ole rohjenneet sitä avoimesti ilmoittaa. Jos tunnistat itsessäsi tällaisen kiinnostuksen, niin voit halutessasi olla luottamuksellisesti yhteydessä minuun ja voin kertoa mahdollisuuksista enemmän.
 
yt. Bubbis, 050 336 5688