Menestystä SM-keskimatkalla

Helsingin Suunnistajat keräsi menestystä lauantaina 15.9. Joroisten Tervaruukinsalolla käydyissä ykkösryhmän (HD15 – HD21) SM-keskimatkan kilpailuissa.
Päivän saldona oli kaksi pronssimitalia ja lukuisia plakettisijoja. Mitalit kotiinviemisiksi keräsivät Pihla Otsamo (D17) sekä Veli Kangas (H17).
Plakettisijoille suunnistivat Elina Lammi 10. sija (D18), Einari Heinaro 9. sija (H21), Tommi Oksanen 7. sija (H20), Arttu Syrjäläinen 4. sija (H17), Lauri Roininen 8. sija (H17) ja Anton Salmenkylä 6. sija (H15).
Kilpailut suunnistettiin vaihtelevassa itäsuomalaisessa suppamaastossa. Tiukka supikko tarjosi haasteita itse kullekin.
Ryhmä 2:n eli 35-vuotiaiden ja vanhempien SM-keskimatkalla Kangasalla Rose-Marie Etholen voitti sarjansa (D65). Samassa sarjassa Kaarina Isoherranen oli 6. Erinomaisesti suunnisti myös Heidi Liljeström (D35) neljänneksi. Miesten vastaavassa sarjassa (H35) Jeppe Koivula ja Ilkka Nurminen jakoivat viidennen sijan. Kymmenen parhaan joukkoon sarjassaan suunnistivat myös Jouni Savelainen 5. (H60), Marketta Savelainen (D60) 6., Anneli Hämäläinen (D60) 8., Tuulikki Salmenkylä (D45) 8. ja Sami Kälviäinen (H45) 10. Maininnan ansaitsee myös Jukka Kyhäräinen (H45), jonka kisa jäi kesken loukkaantuneen suunnistajan avustusoperaation vuoksi.