HS kuudella joukkueella Tiomilaan

Suunnistusmaailman kevään kohokohta, perinteinen Tiomila-viesti juostaan tulevana viikonloppuna Kvarnissa, Ruotsissa. Helsingin Suunnistajat lähettää paikalle kuusi joukkuetta, kaksi viestin jokaiseen sarjaan.

Nuorten viestissä HS:llä on puolustettavanaan viimevuotinen kakkossija. Viime hetken sairastumiset ovat aiheuttaneet pieniä muutoksia kokoonpanoihin, mutta valmennusjohto uskoo, että varsinkin ykkösjoukkue on iskukykyinen, kakkosjoukkueenkin yltäessä hyville sijoille. Nuorten viestin lähtö on lauantaina klo 11.30 paikallista aikaa eli puoli yhdeltä Suomen aikaa.

Naisten ykkösjoukkue on yhdistelmä kokemusta ja nuorta voimaa. Onnistuessaan joukkueen pitäisi pystyä parantamaan viimevuotista 89. sijaa reilusti. Kakkosjoukkue taas lähtee tekemään tasapainoista suoritusta ja haastamaan ykköstä. Naisten viesti starttaa klo 14.15 paikallista aikaa.

Hevoskuurin Tiomila-ennakossa yhdeksi mielenkiintoisimmista suomalaisjoukkueista mainittu HS:n miesten ykkösjoukkue starttaa kova pää edellä. Kolme ensimmäistä osuutta on miehitetty viime kesän nuorten EM- ja MM-kisojen maajoukkuemiehillä. Yöllä nähdään kuinka Luke, Tommi ja Eikka pysyvät maailmanluokan yömiesten vauhdissa, kun pimeiden osuuksien etenemisvauhdiksi on ennustettu 5.30 min / km. Joukkue on pääpiirteittäin nuori, tosin joukkoon on mahtunut yksi ikinuori ikämieskin. 

Ja jos on miesten ykkösjoukkue nuori, niin sitä vasta on kakkonen. Joukkue vilisee HS:n tulevia tähtiä. Joukkueen kymmenestä juoksijasta seitsemän juoksee tänä vuonna juniorisarjoissa. Myös tämän joukkueen aloitusosuuksilla nähdään mielenkiintoisia nimiä. Miesten viesti starttaa illan pimennyttyä klo 22.30 Suomen aikaa. Voittajajoukkueen uskotaan olevan selvillä noin puoli kymmeneltä sunnuntaiaamuna.

Kaikkia viestejä voi seurata reaaliaikaisesti kilpailun sivujen kautta. 

HS:n joukkueiden kokoonpanot Eventorissa 

Tiomilan kisasivut 

Hevoskuurin ennakko 

 

 

Avainsanat: