Hulkkonen Johanna

Syntymävuosi: 1993

Asuinpaikka: Helsinki

Ammatti: Financial controller

Instagram: @johannahulk

Parhaat tulokset: SM-viestipronssi 2020, SM-sprintin 8. sija 2018, 5. sija Euromeeting 2016 keskimatkalla, Venlojen viestin 4. sija 2016.

Valmentaja: Jani Myllärinen

Kuka olet, mistä tulet? Olen alun perin Vantaalla varttunut suunnistaja ja kauppatieteiden maisteri, joka rakastaa harjoittelua, tavoitteita ja itsensä haastamista.

Kauanko olet kilpaillut suunnistuksessa ja onko sinulla muuta urheilullista taustaa? Olen kilpaillut suunnistuksessa 8-vuotiaasta lähtien. Jonkin verran olen nuorempana kilpaillut myös yleisurheilussa.

Suunnistusurasi kohokohta tai parhain suoritus? Ikimuistoisimpia hetkiä ovat ehdottomasti suur- ja arvokilpailuviestit, kuten Venlojen viestin 4. sija vuonna 2016 ja nuorten MM-viestijoukkueen ankkurointi hopealle vuonna 2012.

Tavoitteesi suunnistuksessa? Tavoitteenani kaudella 2021 on SM-mitali. Unelmoin myös tulevaisuudessa mahdollisuudesta edustaa Suomea arvokisoissa.

Lempimaastosi? Lempimaastoni kotimaassa lienee tarkkuutta ja vauhtia vaativa varsinaissuomalainen avokalliomaasto. Ulkomaisista maastoista hienoimpia ovat Tsekin hiekkakivisokkelot.

Peukku- vai levykompassi ja miksi? Peukku. Nopea ja tehokas.

Mitä teet, kun pummaaminen alkaa? Pysähdyn, toivottavasti.

Mottosi! Key to success is self-confidence. Key to self-confidence is preparation. So prepare and believe in yourself.

Musiikkimaku? Juoksumatolla EDM, muuten progressiivinen ja hard rock sekä metalli.

Mikä on parasta suunnistuksessa? Yllätyksellisyys, monipuolisuus ja luonnonläheisyys. Myös se, että laji pitää jatkuvasti nöyränä.

Mikä on parasta Helsingin Suunnistajissa? Olen tullut Helsingin Suunnistajiin monipuolisen ja kovatasoisen treeniporukan ja -tarjonnan perässä. HS:ssä yhdistyvät hyvä ja rento ilmapiiri sekä ammattimainen tekeminen.