HS:n harrasteryhmä

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022

Kaipaatko suunnistusaiheista ryhmää ja säännöllistä tekemistä?

HS:n Harrasteryhmään voi liittyä kuka tahansa aikuisikäinen seuran jäsen ja suunnistuksen harrastaja, joka kaipaa mielekkäitä, ohjattuja harjoituksia ja ryhmää ympärilleen.

Muita Ikä- tai kuntorajoituksia ei ole paitsi aikuisikä ja se, että maastossa selviää tarvittaessa itsenäisesti.

Liity jäseneksi tästä linkistä voi liittyä seuran jäseneksi. Katso ryhmään liittymisohjeet alla.

Ryhmään ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022 tämän linkin kautta. Linkki auki 31.12.2021 asti.

Ryhmä kokoontuu säännöllisesti kerran viikossa monipuolisen tekemisen merkeissä, jossa punaisena lankana on kehittyminen suunnistajana. Tarjolla on mukavaa yhteistä tekemistä, jossa parannetaan suunnistustaitojen lisäksi myös fyysistä kuntoa ja tutustutaan monipuolisesti suunnistukseen sprintistä pyöräsuunnistukseen ja kaikkea siltä väliltä. Tavoitteena on myös oppia harjoittelemaan oikein ja tarkoituksenmukaisesti.  

Säännölliset viikoittaiset harjoituspäivät vaihtelevat sen mukaan, miten treenejä on tarjolla. Tavoitteena on hyödyntää seuran tarjoamia kuntosuunnistusmahdollisuuksia ja Uudenmaan alueen muita treenejä.

Ryhmän tiedot

Nimi: Helsingin Suunnistajien aikuisten harrasteryhmä

Maksu: seuran jäsenmaksun lisäksi kevätkauden ryhmämaksu 100 euroa. Jos tulet kesken kauden ryhmämaksun suuruudesta voidaan neuvotella

Syyskausi: aloitus viikolla 2 – päättyy joulukuussa viikolla 21. Ohjattuja treenikertoja vähintään 19. Viikko 8 ollaan hiihtolomalla.

Ryhmään voi liittyä seuran jäsen, aikuisikäinen (18 v →) selviää maastossa itsenäisesti tarvittaessa. Liity jäseneksi .

Ohjaaja: Mikko Hyväri

Viestintä: Harrasteryhmällä on oma whatsapp, sekä oma facebook ryhmä, joiden kautta viestintä tapahtuu. Treeneihin ilmoittaudutaan jäsenpalvelun tapahtumien kautta. Tapahtumissa myös treenikohtaiset viikoittain vaihtuvat tiedot. Pyydä liittyä ryhmiin anu.pikkarainen@helsinginsuunnistajat.fi

Ota yhteys ja jutellaan lisää:

Anu Pikkarainen,
HS toiminnanjohtaja
045 657 9455toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi
Mikko Hyväri
Harrasteryhmä ohjaaja
mikko.hyväri@helsinginsuunnistajat.fi