Tule mukaan

Tervetuloa kuntosuunnistuksen toimintaan

Haluatko mukaan toimintaan mukavassa porukassa? HS kuntosuunnistuksen aktiivit ja jaoston tiimivetäjät kertovat mielellään lisää toiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä. Haemme lisää jäseniä mukaan kehittämään HS:n kasvavaa kuntosuunnistustoimintaa. Pienikin panos on tärkeä – ehkä sinulla on juuri se puuttuva palanen, jolla uusi toiminta käynnistyy.

Tavoitteemme HS kuntosuunnistusjaostossa (KSJ) on järjestää myös ohjattua toimintaa seuran sisällä Iltarastien ja muiden avoimien tapahtumien lisäksi. Käytössämme on seuran mainiot maastot ja kartat sekä suunnistusosaamista ihan joka lähtöön. Miten sinä haluaisit kehittää suunnistustaitojasi tai kuntoasi? Millaisella porukalla lähtisit yhteislenkille tai lamppuharjoituksiin?

Uudet tiimit tukevat tätä uutta toimintaa. KSJ:n uudet jäsen-, viestintä-, maasto- ja tekniikkatiimit huolehtivat toimintaan tarvittavista taustaresursseista. Nämä tukitiimit auttavat löytämään toimitsijat tapahtumiin, tiedotuskanavat sekä jäsenille että tapahtumakävijöille, sopivat maastot, luvat ja radat sekä tarvittavan tekniikan ja kaluston tapahtumiin. Kuntosuunnistuksen toimintaan on nyt helppo tulla mukaan. Puramme isoja kokonaisuuksia pienempiin palasiin ja voit toimia juuri siinä roolissa, johon oma kiinnostuksesi vie ja aikasi riittää.

Ota yhteys ja jutellaan lisää:

Anu Pikkarainen,
HS toiminnanjohtaja
045 657 9455
Mikko Laakso
KSJ puheenjohtaja, viestintätiimi
Jorma Erkkilä
KSJ jäsentiimi
040 510 6205
Ville Lampinen
KSJ maastotiimi
044 314 0495