Harraste

Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistus

on yhteisö, joka sekä pyörittää seuran kuntosuunnistustapahtumia (Iltarastit, Firmaliiga, Sprintticup, Lähirastit, Nuuksion Huurteinen) että järjestää seuran kuntosuunnistajille toimintaa, alkeiskursseja ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Tervetuloa kuntosuunnistuksen toimintaan

Haluatko mukaan toimintaan mukavassa porukassa? HS kuntosuunnistuksen aktiivit ja jaoston tiimivetäjät kertovat mielellään lisää toiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä. Haemme lisää jäseniä mukaan kehittämään HS:n kuntosuunnistustoimintaa. Pienikin panos on tärkeä.

HS kuntosuunnistusjaostossa (KSJ) järjestetään myös ohjattua toimintaa seuran sisällä harrasteryhmän muodossa Iltarastien ja muiden avoimien tapahtumien lisäksi. Käytössämme on seuran mainiot maastot ja kartat sekä suunnistusosaamista ihan joka lähtöön.

Kuntosuunnistuksen tiimit tukevat toimintaa. KSJ:n jäsen-, viestintä-, maasto- ja tekniikkatiimit huolehtivat toimintaan tarvittavista taustaresursseista. Nämä tukitiimit auttavat löytämään toimitsijat tapahtumiin, tiedotuskanavat sekä jäsenille että tapahtumakävijöille, sopivat maastot, luvat ja radat sekä tarvittavan tekniikan ja kaluston tapahtumiin. Kuntosuunnistuksen toimintaan on nyt helppo tulla mukaan. Puramme isoja kokonaisuuksia pienempiin palasiin ja voit toimia juuri siinä roolissa, johon oma kiinnostuksesi vie ja aikasi riittää.

Ota yhteys ja jutellaan lisää:

Anu Pikkarainen,
HS toiminnanjohtaja
045 657 9455toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi
Mikko Koskilaakso
KSJ puheenjohtaja
mikko.laakso@helsinginsuunnistajat.fi
Jorma Erkkilä
KSJ jäsentiimi
040 510 6205jorma.erkkila@helsinginsuunnistajat.fi
Ville Lampinen
KSJ maastotiimi
044 314 0495ville.lampinen@helsinginsuunnistajat.fi