Firmaliiga kisa

Firmaliigan syyskauden avauskisa ti 11. – 15.8. Velskola – Suolikas. Ratamestari Einari Heinaro, pomo Arsi Veikkolainen.

Ilmoittautuminen vain ennakkoon joukkueen yhteyshenkilön kautta. Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi.

Ei karttamyyntiä. Poikkeusjärjestelyjen vuoksi Firmaliigassa ei ole syksyllä 2020 erillistä karttamyyntiä joukkueiden ulkopuolisille kuntoilijoille.

Pysäköinti Peltoparkki sekä kisailtaan että omatoimisille suunnistajille Velskolan leirikekuksen lähellä (Vääräjärventie 2, Espoo). Pysäköi ohjauksen mukaan. Velskolan leirikeskuksen alueelle EI saa pysäköidä.

Ei kisakeskusta Siirry parkista suoraan lähtöön opastuksen mukaan.

Matka lähtöihin 2 100m. Etämaali paluu tulospalvelun kautta parkkiin 800m.

 

Kisatapahtuman lähdöt kello 16:30-18:30. Maali sulkeutuu 20:00.

Omatoimisen suunnistuksen lähdöt keskiviikosta lauantaihin. Virtuaalinen tulospalvelu sulkeutuu 15.8. klo 22:00 ja itkumuuri 16.8. klo 12:00.

Radat A 6,1 km … F 3.6 km, kartoissa rastimääritteet ja muovitus.

Kartta E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000. Kartat kisailtana valmiina lähdössä, omatoimisille suunnistajille joukkueen paketin nouto kisailtana tapahtumapaikalta tai ke-pe klo 9:00-16:00 Polaris Business Park vastaanotto, Itsehallintokuja 6, Leppävaara.

Tulospalvelu kisailtana emit-leimaus ja ajanotto, myös virtuaalinen tulospalvelu ilman emitiä kulkeville, ei emit-tarkistuslipukkeita, virtuaalinen itkumuuri. Omatoimisesti suunnistaessa ke-la vain virtuaalinen tulospalvelu. Online-tulokset sekä reittipalvelu.

 

Rajatut palvelut tapahtumassa. Firmaliiga-tapahtuman palveluja on karsittu etäisyyksien säilyttämiseksi ja käsikosketusten välttämiseksi. Ei ilmoittautumista eikä myyntiä, ei emit-lainakortteja, kompassien lainausta, avainsäilytystä, juomahuoltoa tai tulostelttaa.

Turvallisuus Sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät. Kisailtana käsidesiä on saatavilla sekä lähdössä että tulospalvelussa. Jos suunnistat omatoimisesti, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. Järjestäjän puhelin kisailtana 040 220 1821, yleinen hätänumero 112 (tapahtumapaikan osoite Vääräjärventie 2, Espoo).

Muut ohjeet Katso poikkeusohjeet syksyn 2020 Firmaliigaan.

 

 

Ratamestarin terveiset

Pöksynhaara

Firmaliigan syksyn avauskisassa Velskolassa suunnistetaan niin kutsutuilla old school -radoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että radat ovat melko harvarastiset ja avainasemassa ovat reitinvalinnat sekä sujuva toteutus.

Velskolassa on tarjolla varsin monipuolista maastoa. Radat kulkevat Nuuksion kenties pienipiirteisimmän alueen kautta. Tämän lisäksi kisaajat pääsevät nauttimaan Espoon korkeimman kohdan sisältävästä sileästä avokallioalueesta, jossa muuan Olli Ojanaho on huhujen mukaan suunnistanut alle 4 minuutin kilometrivauhtia.

Einari Heinaro
ratamestari

 

Ratapituudet

  • A-rata 6,1 km / 10 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,7 km / 9 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,2 km / 9 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,6 km / 8 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3,9 km / 7 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,6 km / 7 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä.

Lisää maastokuvia Firmaliigan fb-sivulla.

 

Opaskartta

opaskartta

Siirtymä lähtöön 2000/2100m, viitoitus teiden ja polkujen risteyksissä.

Paluu etämaalista 800m, kulku tietä pitkin. Muista emit-luku tulospalveluun!