Topi aloitti voitolla kilpailukauden

Lasten Rastit

Helsingin Suunnistajien Topi Syrjäläinen aloitti voitolla kotimaisen kilpailukauden lauantaina keskimatkan kilpailussa Luhangassa. Päijänteen rantamaisemissa käydyssä vauhdikkaassa “Jake 50” -kilpailussa kolmanneksi suunnisti vanhempi veli Arttu Syrjäläinen. Pasi Ikonen sijoittui toiseksi. Topin voittomarginaali oli kahdeksan sekuntia. Arttu hävisi Topille 27 sekuntia.
Einari Heinaro sijoittui  yli 50 osanottajan kisassa kahdeksanneksi hävittyään Topille kaksi minuuttia.
Edellisen kerran Topi on kilpaillut helmikuussa Portugalissa.
“Mukavalta tuntui taas kilpailla lähes neljän kuukauden tauon jälkeen. Meillä on ollut välillä pieniä epävirallisia kilpailuja, mutta oli hienoa osallistua taas ihan viralliseen kilpailuun”, Topi kertoi.

“Voitosta huolimatta suunnistus ei tuntunut sujuvalta eikä juoksukaan kulkenut kovin hyvin. Tein yhden selvän virheen ja pientä haparointia oli muutenkin joissakin kohdissa. Ilmeisesti kaikilla muillakin oli vähän käynnistysvaikeuksia.”
“Maasto oli oikein hieno. Välillä tyypillistä keskisuomalaista ja välillä hyvääkin. Myös nousua oli melko paljon.”
Kilpailussa oli erikoisjärjestely. Lähtöaikoja ei arvottu, vaan eri alueiden edustajille oli määrätty lähtöön tietty aikaväli. Saman sarjan osanottajille oli vähintään kahden minuutin lähtöväli.
“Järjestelyt onnistuivat hyvin. Lähdössä ei ollut ruuhkaa eikä siellä joutunut juuri odottelemaan”, Topi kertoi.
Tulokset tästä linkistä
×

Comments are closed.