Suuntaa uudelle vuodelle?

“Kehityn suunnistajana” voisi olla hyvinkin sopiva uuden vuoden lupaus/toive tulevalle kaudelle. Monet meistä jatkavat hyväksi havaitulla perinteisellä menetelmällä eli hiomme taitoa ja kuntoa vaikkapa Iltarasteilla. Kaudella 2020 on jälleen luvassa noin 50 tapahtumaa maaliskuun Sprintticupista marraskuun Nuuksion Huurteiseen. Vuoden urakkaa helpottaa ajoissa käyttökuntoon ladattu Iltarastit Saldo, jonka avulla voit ohittaa jonot ja keskittyä olennaiseen.

Tavoitteellisemmille treenin tueksi sopii erittäin suosittu Jukola-Venlakoulu, jonka avulla virität suuntavaiston kohti Napapiiri-Jukolaa. Kauden 2020 kurssiohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen hyvässä vauhdissa (yli puolet kurssista on jo täytetty!). Jos Rovaniemi kutsuu ja suunnistuskin on hallussa, mutta vain joukkue puuttuu, niin Helsingin Suunnistajien Jukola- ja Venla-joukkueet ovat hyvä vaihtoehto.

Kun suunnistus on ihan uusi juttu, kannattaa aloittaa hyvässä seurassa ja opissa. Suositut Naisten Rastit eli erityisesti naisille suunnatut suunnistuskurssit käynnistyvät jälleen huhtikuussa. Ensimmäisen kurssin ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen käynnistynyt. Toimi heti, nämä kurssit täyttyvät nopeasti!

Suunnistuksellista Uutta Vuotta!

>> Iltarastit Saldo – ennakot   >> Jukola-Venlakoulu   >> Naisten Rastit

Jukola-Venlakoulu   Jukola    Naisten Rastit    Huurteinen

×

Comments are closed.