Kiitos kuuluu kaikille – onnistuimme luomaan hienon ilmapiirin Vihdin ja Helsingin osakilpailuihin

Marika Teini Nina Vanhatalon haastattelussa  Kuva: Jarmo Koskela

Suunnistuksen maailmancupin ensimmäinen kierros 8.-11.6. Vihdissä ja Helsingissä on saatettu päätökseen ja nyt on aika välittää kilpailunjärjestäjien kokemukset kolmesta huippusuunnistuksen osakilpailusta.

Päällimmäisenä tunteena on, että oli hienoa olla HS:läinen maailmancupin maastokilpailuissa Vihdissä ja Senaatintorilla Helsingissä, toteaa seuran puheenjohtaja Jouko Lahtinen ja jatkaa, että tapahtuman kansainvälisen valvojan Göran Anderssonin ja IOF:n pääsihteerin Tom Hollowellin antama palaute lämmitti mieltä. Göran Andersson ja Tom Hollowell totesivat, että sprinttiviesti oli yksi parhaiten koskaan järjestetyistä sprinttikilpailuista ja he kehuivat myös tunnelmaa areenalla.

Helsingin Suunnistajien puheenjohtaja Jouko Lahtinen ja kilpailunjohtaja Pekka Väisänen haluavat kiittää kaikkia tapahtumiin osallistuneita urheilijoita, kuntoilijoita ja katsojia hienon ja kannustuksentäytteisen ilmapiirin luomisesta

 

Jouko Lahtinen ja Pekka Väisänen vastaanottivat IOF:n HS:lle osoittaman tunnustuksen maailmancupin järjestämisestä (Kuva: Markku Sormunen)

×

Comments are closed.