Tukijoitamme

Palautetta

Kysyttävää Suunto-Gamesista
sp:

Linja-autokuljetus pelasi

Kuntoradat olivat ok mutta sunnuntain radoilla Kunto 7 ja Kunto 5 rastit menivät aivan liian lähelle kartan reunaa varsinkin kun ei selvää pysäyttäjää ollut. Ennen kaikkea kun kysymyksessä on kuntoradat, pitäisi olla vähintään sentti kartan reunalle.

Linja-autokuljetus pelasi mielestäni erittäin hyvin, vaikka etukäteen olin jäämässä pois sen takia.

Maasto oli tosi hienoa, jopa ehkä vähän liiankin meni jo nautiskelun puolelle, mutta haitanneeko tuo mitään. Hyvä näkyväisyys tosin helpotti suunnistusta.

Yhtään negatiivista en kuullut kenenkään kisoista sanovan pois lukien lauantain rastin 77 siirtyminen "maaliksi" muutamalle radalle.  /AP

Kiitos hyvistä Suunto-kisoista.

Minusta se vanhan tyylin pitkien välien rata oli virkistävä poikkeus nykysuuntaukseen.  / RU


Kysyttävää

Miksi pysäköintiä ei järjestetä Solvallaan, olisihan se paljon yksinkertaisempaa kuin bussilla kulkeminen

Vastaus: Hyvään kysymykseen on hyvin yksinkertainen vastaus: Solvallassa on käynnissä mittavia rakennustöitä, jotka vievät tilaa alapysäköintipaikoilta. Tietojemme mukaan rakennustyöt eivät valmistu Suunto-Gamesiin mennessä. Myös Urheiluopistolla on tietojemme mukaan samaan aikaan omia tapahtumia, joten yläpysäköintipaikkakin on pois laskuista.


Rakentaminen oli täydessä vauhdissa vielä pääsiäisen aikaan

Lupaamme tehdä parhaamme, jotta bussikuljetukset sujuisivat ainakin yhtä sujuvasti kuin vuosi sitten. Viime Suunto-Gamesin jälkeen tekemämme kyselyn mukaan suunnistajat lapsia lukuun ottamatta katsoivat, että kuljetukset oli järjestetty ihan hyvin. /kjs