Myllykallion sprintin reittianalyysit

HUOM. Hevosenkenkäpuiston eli rastit 31-36 osalta analyysiltä meni pohja pois, koska sillan itäpäässä oleva vaivoin mentävä 20 cm rakonen (käytännössä siitä oli pakko mennä sillan yksiväkäisen aidan yli tai ali) olikin viime maanantain jälkeen laajentunut liki kolmemetrikseksi aukoksi. Eli tässä tilanteessä kaikki kierrot tämän aukon kautta olivat nopeampia kuin sillan alitukset.

Jos aukon laajeneminen olisi ollut tiedossa, olisin sijoittanut rastin 36 puiston lounaiskulmaan, jolloin oikea ja vasen valinta olisivat jälleen olleet tasavertaiset tai vähän sillan alitusta suosiva.

Alt-teksti
Tällainen tihutyö oli suurentanut aukkoa viime maanantain jälkeen...

Myllykallion sprintti juostiin 30.3.2017. Se oli osa Uudenmaan suunnistusseurojen sprintticuppia (radat A, B ja C) sekä Helsingin Suunnistajien kolmiosaista Firmasprinttiä (rata F)

Jokaisesta radasta on oma analyysi. Koska radoilla on yhteisiä välejä, rastinumerot eivät B-, C- ja F ratojen kuvissa ole välttämättä samat kuin kartassasi, mutta eiköhän asia kuitenkin selvene,

Kunhan riittävän moni on piirtänyt reittinsä Härveliin, niin sitten kirjaan tänne kohdat, jossa osin lumiaikana tehty reittianalyysi on pielessä. Ainakin koulun jälkeinen maastoväli näyttää sellaiselta.

Mahdolliset kommentit ja muu info osoitteeseen sanekari(at)gmail.com

Rata A 3.9 km 32 rastia

Rata B 3.5 km 28 rastia

Rata C 3.9 km 25 rastia

Rata F 3.5 km 32 rastia


PIIRRÄ OMA REITTISI REITTIHÄRVELIIN

Linkki HS:n reittihärveliin

Opastus oman reitin piirtämiseen Reittihärvelillä