Opastus ja joukkoliikenne

Kilpailukeskus on Kannelmäen liikuntapuisto, Soittajantie 12.

Sprintti-Cup 2018 Kannelmäki

JUNALLA

Parhaiten pääset kilpailukeskukseen junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Kannelmäen asemalle, josta on noin 500 metrin kävely kilpailukeskukseen. P-juna tulee keskustan suunnasta ja I-juna tulee lentoaseman suunnasta.
Kehärata
Kehärata (lisää HSL:n sivuilta). Ja katso vielä lyhyt video Kehäradasta.

Muistathan ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä matkakorttia, mobiililippua tai ostettava kertalippu R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

Tulo bussilla kilpailukeskukseen
Kulku Kannelmäen asemalta kilpailukeskukseen

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääsee ihan kilpailukeskuksen tuntumaan. Bussit 42 ja 43 pysähtyvät 100 merin päässä kilpailukeskuksesta. Jää pois Soittajantien pysäkeillä (1694 ja 1695). Bussin 56 päätepysäkiltä (1640) on kävelymatkaa kilpailukeskukseen 400 metriä. Kaikilta pysäkeiltä lähdetään Soittajantietä pohjoiseen kohti kilpailukeskusta.

Tulo bussilla kilpailukeskukseen
Kulku bussipysäkeiltä kilpailukeskukseen

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) Reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite Soittajantie 12 sekä ajankohta, koska haluat olla perillä.

AUTOLLA

Kannelmäkeen saavutaan Hämeenlinnantien tai Kantelettarentien suunnasta (koillisesta, idästä tai kaakosta). Katuverkossa on iltaisin hyvin vähän vapaita paikkoja.

Kilpailukeskuksen tuntumassa olevalla Urkupillintien pysäköintialueella on iltaisin klo 18 maissa enintään vapaata 20 paikkaa - nehän eivät riitä mihinkään. Varmin pysäköintipaikka löytyy kauppakeskus Kaaresta. Sieltä on matkaa kilpailukeskukseen hyvän alkuverryttelyn verran eli kilometrin verran.

Opastus Kauppakeskus Kaaren pysäköintiin
Opastus Kauppakeskus Kaareen

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Polkupyörällä pääsee lähietäisyyksiltä nopeasti perille. Parhaat reitit kilpailukeskukseen löydät pyöräilyn reittioppaasta. Kirjoita siihen oma lähtöpaikkasi (mistä) ja määränpääksi (mihin) Soittajantie 12. Näpäytä lopuksi nappia     HAE     .

Ja sama mobiiliversiolla.

Huomaa, että voit halutessasi täsmentää pyöräreittiäsi, esimerkiksi asfalttipintaiseksi tai mahdollisimman lyhyeksi.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

Lisää opastusta

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)

KANSALAISEN KARTTAPAIKKA
- pysäköinti Kauppakeskus Kaari
- kilpailukeskus

GOOGLE MAPS
kilpailukeskus, Kannelmäen asema ja pysäköinti