Helsingin Suunnistajat on mukana toteuttamassa RunFest Suunnistusta Helsingin Meri-ja Kaivopuistossa torstaina 29.8.2019.

RunFestiin kuuluu viiden hengen joukkueena suoritettava puolimaratonviesti ja/tai puistosuunnistus. Matkaa voi taittaa kävellen, hölkäten tai juosten, yhdessä tai erikseen. Lenkin jälkeen pääset nauttimaan kesäillan tunnelmasta, live-musiikista ja leppoisasta yhdessäolosta RunFest-kylässä.

 

RunFest Suunnistus 2019 Helsinki tulokset

RunFest Suunnistus Helsingin Meri- ja Kaivopuistossa 29.8.2019. Rasteja oli löydettävänä yhteensä 21kpl. Kaikki joukkueet löysivät takaisin maaliin annetussa tunnin maksimiajassa. Kiitos kaikille osallistujille!

JOUKKUE PISTEET
Brändölila är best 21
Carnis 21
Etevät 21
Hr Plus 21
Hukassa 18
IhanEksyneet 21
Mureet 21
Märsky 21
Sans Direction 21
SexyPöxyt 21
Sivina 20
Starttiraketti 21
Suunnistaumattomat 21
Tolppakone 21
Töölön Steppaajat 20
Töölön Tallaajat 6
Valkea 2 18
Valkea 3 18
Ympyrän vaeltajat 21

 

Helsingin Meri- ja Kaivopuiston mallikartta (klikkaa suuremmaksi):

Mallikartta

 

Pistesuunnistus

PistemalliPistesuunnistuksessa tavoitteena on ehtiä kiertää mahdollisimman monta karttaan merkittyä rastia 60 minuutin aikana. Kaikki rastit kiertämällä kokonaismatkaksi tulee noin 4,2 kilometriä – riippuen tietenkin siitä, löytääkö parhaat reitit.

Loppupistemäärään lasketaan yhteen joukkueen löytämät rastit. Jos joukkue on jakautunut kahteen ryhmään, lasketaan molempien ryhmien rastit yhteen. Samoja rasteja ei kuitenkaan lasketa kahdesti. Maksimiajan (60 minuuttia) ylittäneiltä joukkueilta vähennetään yksi piste jokaista 60 minuuttia ylittänyttä minuuttia kohden.

 

Katso lisätiedot tapahtumasta RunFest Osallistujan Oppaasta.

 

Suunta metsään?

Iltarastit aina maanantai-iltaisin

Iltarastit on Helsingin Suunnistajien järjestämä kuntosuunnistustapahtuma Nuuksion maastoissa ja Helsingin liikuntapuistoissa. Iltarastikalenterista löytyy 29 tapahtumaa huhtikuusta lokakuulle.  >> Katso Iltarastit kalenteri ja ohjeet

Yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Express -palvelun henkilöstönsä käyttöön. Palvelu laskutetaan yritykseltä tai Iltarastit Express -sarjalipun voi lunastaa yksittäisen henkilön käyttöön ja maksaa yrityksen liikunta- yms etuseteleillä.  >>> Lue lisää Express-palvelusta

 

Porukalla suunnistamaan Firmaliigaan

Firmaliiga on Helsingin Suunnistajien järjestämä (kunto)suunnistuskisa yritysjoukkueille ja kaveriporukoille. Kuuden kisan sarja käydään Nuuksion maastoissa touko- ja elokuussa.  >> Lue lisää Firmaliigasta

 

Suunnistuskoulut

Helsingin Suunnistajien Naisten Rastit -suunnistuskoulu tarjoaa oppia vasta-alkajille. Jukola – Venlakoulussa voi parantaa suunnistustaitoa ja -kuntoaan suunnitelmallisesti kohti Jukolan viestiä.

Helsingin Suunnistajat tarjoaa myös suunnistuksen yksityisopetusta ryhmille ja voimme järjestää räätälöidyn suunnistustapahtuman esim yrityksesi tyky-päivään.   >> Lue lisää yrityspalveluista