Linkki reittihärveliin löytyy Iltarastien ja Firmaliigan online-tuloksista pian tapahtuman jälkeen, yleensä saman illan aikana. Reittihärveli on linkitetty myös Iltarastit-kalenterin tulosarkistoon (avaa tapahtuman tulokset ja valitse otsikosta “Reittihärveli”).

Reittiarkistosta löydät Helsingin Suunnistajien järjestämien tapahtumien reitit: Iltarastit (Nuuksion maastot, alkaen 2017), Firmaliiga sekä kaikki suunnistuskilpailut.

 

Reittihärvelin ohjeet

Reittihärveli (englanniksi RouteGadget) on selainkäyttöinen reitinpiirto/katselu-ohjelma suunnistussuorituksen tai kilpailun analysointiin. Ohjelman tekijä on Jarkko Ryyppö.

Reittihärveli tarjoaa mahdollisuuden tarkastella rastivälien reitinvalintoja tai vaihtoehtoisesti animoida osallistujien kulkemat reitit kartalle. Jokainen suunnistaja voi viedä itse oman reittinsä reittihärveliin. Kuljettu reitti voidaan piirtää joko käsin tai reitti voidaan tuoda GPS:llä varustetusta rannetietokoneesta tai matkapuhelinsovelluksesta.

Reittihärvelin ominaisuuksien esittely videona (ei ääntä). Reitin piirto-ohje alkaa kohdasta 5:55 (hiirellä), 7:15 (sormella) ja 9:45 (gps lataus).