Tarpeelliset linkit

Mikä on Taitopolku?

Taitopolkuun kuuluvat noin 11-14 -vuotiaat nuoret, jotka hallitsevat jo tavallisen suunnistuksen perusteet. Kuten polun nimikin jo kertoo, taitopolulla paneudutaan suunnistustaidon kehittämiseen. Tavoitteena on, että nuoret pystyvät itsenäisesti hyvin suunniteltuun ja toteutettuun suunnistussuoritukseen. Taitopolkulaiset osallistuvat aktiivisesti sekä henkilökohtaisiin kilpailuihin että viesteihin. HS:n kilpailevien nuorten määrä onkin tasaisessa nousussa. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Toiminnassa saavat olla mukana kaikki suunnistuksesta ja luonnon tarjoamista elämyksistä kiinnostuneet nuoret. Toivomme suunnistuksesta tulevan elinikäinen harrastus mahdollisimman monelle!

Taitopolulle osallistuvien nuorten edellytetään olevan seuran jäseniä. Ohjeet liittymisestä seuran jäseneksi löytyvät tästä linkistä.

Mitä siellä tehdään?

Suunnistuskaudella järjestetään suunnistusharjoituksia maastossa suunnistaen Taitopolun omissa harjoituksissa, yhdessä jatkopolun kanssa sekä iltarasteilla. Harjoitukset sisältävät suunnistustekniikan ja –taidon hiomista haastavammissa maastoissa kun taas Keskuspuiston tuttuja maastoja hyödynnetään vauhdikkaampien suunnistusharjoitusten merkeissä. Lisäksi innokkaimmat osallistuvat seuran ja alueen järjestämiin muihin viikoittaisiin suunnistusharjoituksiin.

Talvikaudella taitopolkulaisilla on mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin juoksu, sähly- ja kuntopiiriharjoituksiin 1-4 kertaa viikossa. Taitopolun nuoret osallistuvat myös Iltarastien järjestelyihin yhdessä vanhempien, ohjaajien ja muiden seuran jäsenten kanssa sekä ovat mukana Suunto Games kilpailussa talkoolaisina.

Taitopolun nuorille järjestetään vuodessa useampia päivä- ja viikonloppuleirejä, joille Nuuksion lähimaastot ja seuran mökki Vierumäellä tarjoavat oivalliset puitteet. Lisäksi ohjelmassa on syksyn perinteinen kilpailuleiri Varsinais-Suomessa.

Mistä saa lisää tietoa?

Tiedot harjoituksista löytyvät seuran jäsenpalvelun kalenterista MyClubissa (https://helsinginsuunnistajat.myclub.fi/).
Lisätietoja voi myös kysyä taitopolun ohjaajilta: if.ta1544642260jatsi1544642260nnuus1544642260nigni1544642260sleh@1544642260uluok1544642260sutsi1544642260nnuus1544642260

Taitopolun kalenteri nimenhuudossa