Pelisäännöt HS:n hankkimista suunnistuspaidoista

Helsingin suunnistajat on hankkinut suunnistuspaitoja, joita lainataan alle 15-vuotiaille seuran jäsenille. Olemme pyrkineet siihen, että kilpailuissa ja harjoituksissa yhteishenkeä luodaan myös yhtenäisellä asulla, mutta kuitenkin niin, että kasvavien lasten vanhempien ei tarvitsisi joka vuosi hankkia uutta, kohta pieneksi jäävää, paitaa. Jotta seuran hankkimat paidät päätyisivät tehokkaasti kiertoon useamman vuoden ajaksi, olemme laatineet lainapaitojen pelisäännöt.

  • Paidat on tarkoitettu suunnistuskoulun toiminnassa mukana pyöriville, jäsenmaksunsa maksaneille suunnistuskoululaisille. Hoidathan siis jäsenmaksuvelvoitteet kuntoon ennen kuin kuittaat paidan lapsellesi!
  • Lainapaita kuitataan paitaviskaalilta ( if.ta1531715848jatsi1531715848nnuus1531715848nigni1531715848sleh@1531715848ilaak1531715848sivat1531715848iap1531715848 Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.). Varsinkin kevätkaudella tullaan järjestämään harjoitusten yhteydessä muutamia etukäteen ilmoitettuja lainapaitojen vaihto-/kuittaustilaisuuksia. Muissa tapauksissa sovi asiasta paitaviskaalin kanssa.
  • Paita palautetaan aina nuorisojaostolle, niitä ei saa kierrättää itse eteenpäin. Jos et pysty toimittamaan paitaa suoraan paitaviskaalille, sovi hänen kanssaan joku itsellesi paremmin sopiva menettely. Luonnollisesti nuorisojaosto ei toimi paitojen paikkaus- ja pesulapalveluna vaan paita palautetaan yhtä siistinä kuin se oli kuitattaessakin.
  • Paidan numero löytyy paidan selkäpuolen helmasta. Vanhoilla numerointisysteemeillä kierrossa olevat paidat saavat uudet numerot sitä mukaan, kun ne palautuvat takaisin nuorisojaoston paitaviskaalille.

Pidetään seuran värit vauhdikkaasti liikkeellä. Lainapaitoja riittää jatkossakin kaikille, kun jokainen muistaa palauttaa paitansa takaisin kiertoon, kun haluaa vaihtaa pieneksi jääneen paidan suuremmaksi, tai kun lapsi lopettaa suunnistuksen ja/tai eroaa seurasta.

Jos epäilet kykyäsi toimia näiden paitapelisääntöjen mukaan voit ostaa oman paidan ja muitakin HS-tekstiilejä Helsingin Suunnistajan Kaupasta (Museokatu 34 tai Iltarastien automyymälä). Seuravarusteista tehdään vuosittain yhteistilaus vuoden vaihteen tietämissä jolloin varusteet ehtivät käyttäjilleen sopivasti ennen laidunkauden avausta.