Jäsenpalvelu kokoaa yhteen tärkeimmät Helsingin Suunnistajien jäsenille sekä lasten huoltajille tarkoitetut sähköiset palvelut. Kaikki seuran tiedotteet, tapahtumat sekä jäsentiedot löytyvät yhdestä paikasta. Tapahtumiin ilmoittautuminen, valmisteluihin liittyvä viestintä ja tiedotteiden kommentointi tapahtuvat palvelussa. Jäsenpalvelu on maksuton. Palvelu on toteutettu myClub-verkkopalvelun avulla.

Jäsenpalvelun avaus

Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäsenpalveluun, tee se näiden linkkien kautta. Osa tämän sivun linkeistä toimii vain, kuin olet kirjautunut jäsenpalveluun.

Apua jäsenpalvelun käyttöön

Omat tiedot ja ryhmät jäsenpalvelussa

Jäsenpalvelu on seuran jäsenrekisteri ja jokainen jäsen ylläpitää omia jäsentietojaan itse. Katso tästä ohjeet lapsen jäsentilin hallintaan.

Oikeat yhteystiedot ja liittyminen haluamiisi ryhmiin varmistavat, että saat tiedot sinua ja lastasi kiinnostavista seuran tapahtumista. Katso tästä ohjeet omien tietojen ylläpitoon. Varmista vielä, että yhteystietosi näkyvät oma ryhmäsi jäsenille. Toiminta harjoituksissa ja leireillä helpottuu, kun lisäät oman ja lapsesi kuvan näkyviin.

Lasten ja nuorten toiminnassa tärkeät ryhmät jäsenpalvelussa ovat Oravat, Ketut ja Sudet. Nämä kaikki kuulvat Nuoriso-ryhmään ja suurin osa tapahtumista ja tiedotteista on julkaistu koko Nuoriso-ryhmän näkyviin. Lasten alkeiskurssiin osallistuvat nuoret ja huoltajat pääsevät jäsenpalveluun kurssin jälkeen, kun lapsi liittyy seuran jäseneksi.

Huoltaja, tule mukaan tukemaan nuorten toimintaa ja liity Nuorten toimitsijat -ryhmään. Pienikin apua auttaa harjoitusten ja muun toiminnan järjestämisessä.

Nuorison tiedotteet

Nuorisojaoston julkiset tiedotteet (katso sisäiset tiedotteet jäsenpalvelussa).


Nuorison tapahtumat

Nuorisojaoston kaikille avoimet tapahtumat (katso vain ryhmälle näkyvät tapahtumat jäsenpalvelussa).

Katso tästä ohjeet kuinka tilaat tapahtumat omaan kalenteriisi.