Jäsenpalvelu kokoaa yhteen tärkeimmät Helsingin Suunnistajien jäsenille sekä lasten huoltajille tarkoitetut sähköiset palvelut. Kaikki seuran tiedotteet, tapahtumat sekä jäsentiedot löytyvät yhdestä paikasta. Tapahtumiin ilmoittautuminen, valmisteluihin liittyvä viestintä ja tiedotteiden kommentointi tapahtuvat palvelussa. Jäsenpalvelu on maksuton. Palvelu on toteutettu myClub-verkkopalvelun avulla.

Jäsenpalvelun avaus

Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäsenpalveluun, tee se näiden linkkien kautta. Osa tämän sivun linkeistä toimii vain, kuin olet kirjautunut jäsenpalveluun.

Apua jäsenpalvelun käyttöön

Omat tiedot ja ryhmät jäsenpalvelussa

Jäsenpalvelu on seuran jäsenrekisteri ja jokainen jäsen ylläpitää omia jäsentietojaan itse. Katso tästä ohjeet lapsen jäsentilin hallintaan.

Oikeat yhteystiedot ja liittyminen haluamiisi ryhmiin varmistavat, että saat tiedot sinua ja lastasi kiinnostavista seuran tapahtumista. Varmista vielä, että yhteystietosi näkyvät sisäisesti (eli muille seuran jäsenille). Toiminta harjoituksissa ja leireillä helpottuu, kun lisäät oman ja lapsesi kuvan näkyviin.

Lasten ja nuorten toiminnassa tärkeät ryhmät jäsenpalvelussa ovat Oravat, Ketut ja Sudet. Nämä kaikki kuulvat Nuoriso-ryhmään ja suurin osa tapahtumista ja tiedotteista on julkaistu koko Nuoriso-ryhmän näkyviin. Lasten alkeiskurssiin osallistuvat nuoret ja huoltajat pääsevät jäsenpalveluun kurssin jälkeen, kun lapsi liittyy seuran jäseneksi.

Huoltaja, tule mukaan tukemaan nuorten toimintaa ja liity Nuorten toimitsijat -ryhmään. Pienikin apua auttaa harjoitusten ja muun toiminnan järjestämisessä.

Nuorison tiedotteet

Nuorisojaoston julkiset tiedotteet (katso sisäiset tiedotteet jäsenpalvelussa).


Nuorison tapahtumat

Nuorisojaoston kaikille avoimet tapahtumat (katso vain ryhmälle näkyvät tapahtumat jäsenpalvelussa).

Katso tästä ohjeet kuinka tilaat tapahtumat omaan kalenteriisi.


Emit-haku

Ilmoittaudu Iltarastien tai Firmaliigan emit-hakuun näihin tapahtumiin. Kirjoita kommenttiosioon, haetko mieluummin lähirasteja vai kaukorasteja. (Tapahtumaan tarvitaan yleensä kaksi hakijaa molempiin, eli yhteensä neljä.)

Emit-haun ohjeet:

  1. Saavu paikalle viimeistään klo 12:30. Ota mukaan reppu, jossa pystyt kantamaan ainakin 10 puista 40 sentin mittaista ja 5 senttiä leveää kapulaa.
  2. Ilmoittaudu tapahtuman pomolle ja kysy, miten jaetaan haettavat rastit hakijoiden kesken (yleensä joko pomo tai kaukorastien hakijat suunnittelevat jaon).
  3. Kierrä sinulle merkityt rastit ja tuo mukanasi niiden leimasinkapulat, mutta ei lippuja. (Firmaliigassa otetaan myös liput.) Pidä mukanasi puhelin, jos jakoja tms. syystä tai toisesta muutetaan.
  4. Palauta kapulat pomolle, odota kunnes kaikki hakijat ovat saapuneet ja kaikki leimasimet on haettuna ja lähde kotiin hyvästä lenkistä tyytyväisenä

HUOM! Mikään ei estä suunnistamasta ensin rataa lähtemästä sitten emit-hakuun!