Katso tarkemmat tiedot eri maksutavoista Iltarasteilla:

Myös käteinen käy, varaa mielellään tasaraha.

 

Hinnat

Kertamaksu on 10€, Express-palvelu edullisempi 8€ ja alle 19v 3€. Emit-vuokra 2€.

 

Iltarastit SaldoSarjalippu

Iltarastit SALDO -sarjalippu on halvin ja helpoin tapa maksaa. Saldo tekee emit-kortistasi maksukortin. Saldo-sarjaliput 30€/4 kertaa ja 50€/7 kertaa.

Iltarastit Yrityksille on Express -palvelu, joka laskutetaan yritykseltä/yhteisöltä.

 

Korttimaksut

Iltarasteilla ei ole korttimaksupäätteitä

Iltarastit SALDO-sarjalipun maksun voi tehdä Suunnistajan Kaupan maksupäätteellä (pankkikorttimaksu). Muista tuoda maksutosite Iltarastit myyntiin.

 

MobilePayMobilePay mobiilimaksu  UUTTA!

Jos sinulla on MobilePay mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun suoraan tästä linkistä tai käytä Iltarastien palvelunumeroa 52521. Näytä maksutosite toimitsijalle Iltarastien myyntipisteessä.

MobilePayllä teet maksun käynnykkään ladattavassa sovelluksessa. Maksu veloitetaan maksukortilta, jonka olet liitttänyt sovellukseen. Lue lisää MobilePaystä.

 

Liikuntaedut

Liikunta- ja virikesetelit sekä niiden verkko- ja mobiilimaksut

 Palvelu Tapahtumassa Verkossa Mobiili appsillä Ohje
Smartum Smartum Oma Smartum SmartumPay Smartum tuki
Edenred Edenred myEdenred Edenred tuki
ePassi ePassi ePassi ePassi ohje
Eazybreak Eazybreak Eazybreak Iltarastit koodi P349
Tyky Tyky Tyky-online Tyky ohjeet

 

  • Maksa liikunta- ja virikeseteleillä kuten käteisellä. Setelit ovat henkilökohtaisia, muista kirjoittaa nimesi selkeästi setelin kääntöpuolelle. Varmista setelin voimassaolo. Setelimaksuista ei anneta vaihtorahaa.
  • Tee verkkomaksu palveluntarjoajan verkkopalvelussa etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, emit numero”.
  • Tee mobiilimaksu palveluntarjoajan mobiilisoveluksella etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, emit numero”.