Iltarastit Express:
2107 rekisteröitynyttä ja 297 tilattua sarjalippua

 

Rekisteröimällä emit-korttisi ennakkoon Iltarastit Express -palveluun pääset nopeammin metsään. Rekisteröinti on maksuton. Toimi näin:

 1. Rekisteröi emit-korttisi etukäteen lomakkeella TÄSTÄ LINKISTÄ. Iltarastit Express -rekisteröintisi on voimassa koko kauden 2017. Myös kauden 2016 rekisteröinnit ovat edelleen voimassa.
 2. Varaa Iltarasteille mukaasi tasaraha 8 euroa (alle 19v 3 euroa). Käteinen ja liikunta/virikesetelit käyvät maksuksi.
 3. Tapahtumakeskuksessa suuntaa suoraan Iltarastit Express -kaistalle. Näytä emit-korttisi, anna maksu ja ota kartta. Piirrä ratasi kartalle ja olet valmis metsään. Nimeä ei tarvitse enää kirjoittaa lähtölistaan.

Helsingin Suunnistajien jäsenten tiedot poimitaan jäsenpalvelusta ja lisätään Express-rekisteriin automaattisesti.

Rekisteriseloste: helsinginsuunnistajat.fi/iltarastit/rekisteriseloste/

 

Iltarastit Express -sarjalippu

Tekemällä emit-kortistasi sarjalipun pääset metsään ilman käteismaksuja, pelkkä kortin leimaus Iltarastit Express -kaistalla riittää. Sarjalipun hinta on 50 euroa ja siihen sisältyy 7 osallistumista Iltarastit- ja Firmaliiga-tapahtumien kuntosuunnistukseen (tarjolla on 35 tapahtumaa huhti-lokakuun välillä). Jos osallistut useammin, laskutamme lisätapahtumat lokakuussa hintaan 6 euroa per tapahtuma.

Toimi näin:

 1. Rekisteröi emit-korttisi Iltarastit Express-kaistalle.
 2. Tulosta ja täytä sarjalipun tilauslomake.
 3. Ota täytetty lomake mukaasi ja osta Express-sarjalippu Iltarastit- ja Firmaliiga-tapahtumien Express-kaistalta.

Voit maksaa sarjalipun käteisellä, liikunta/virike/tyky-etuseteleillä tai Suunnistajan Kaupan myyntipisteessä maksupäätteellä. Kerro, että haluat maksaa Iltarastit Express -sarjalipun 50 euroa, maksa ja tuo maksupäätetosite Express-kaistalle yhdessä täytetyn tilauslomakkeen kanssa.

 

Sarjalippu lahjakortilla

Jos olet saanut sarjalipun Iltarastit lahjakortilla, aktivoi sarjalippu käyttöösi näin:

 1. Rekisteröidy Iltarastit Express-palveluun.
 2. Valitse vaihtoehto “Minulla on Express-sarjalippu” ja merkitse “Tilauskoodi” -kenttään lahjakortista löytyvä tunnus.
 3. Emit-korttisi on nyt käyttövalmis sarjalippusi. Tapahtumapaikalla mene suoraan Iltarastit Express-kaistalle ja näytä emit-korttisi. Muuta ei tarvita.

Lahjaksi saamasi sarjalippu sisältää 7 osallistumista kauden Iltarastit- ja Firmaliiga- tapahtumiin. Valitse kalenterista omasi.

Setsemän tapahtuman jälkeen voit jatkaa Iltarastit Express-kaistan käyttöä samaan tapaan, pelkkä emit-kortin näyttö riittää. Lisäkäynnit maksavat 6 euroa kerta (normaalisti 8e) ja ne laskutetaan sinulta kauden lopussa lokakuussa.

 

Sarjalippu 2018 ennakkotilaus

Voit käyttää 31.12.2017 vanhenevat liikunta/virike/tyky-etusetelit Iltarastit Express -sarjalipun kauden 2018 ennakkotilauksena. Etuseteleillä tilattu sarjalippu on aina henkilökohtainen ja sidottu emit-korttiisi. Käytettävissä on kaikki Iltarasteilla käyvät etusetelit sekä niiden verkko- ja mobiilimaksut.

Sarjalipun hinta on 50 euroa ja hintaan sisältyy 7 osallistumista Iltarastit- ja Firmaliiga-tapahtumiin. Ennakkotilaajana voit ladata sarjalipulle myös lisäkäyntejä hintaan 6 euroa per tapahtuma. Esimerkiksi 68 euron etuseteleillä voit ennakkotilata 10 tapahtuman sarjalipun.

Kauden 2018 sarjalipun ennakkotilauksia etuseteleillä voi tehdä 30.12.2017 asti. Toimi näin:

 1. Lähetä tilauksesi sähköpostilla if.ta1516368229jatsi1516368229nnuus1516368229nigni1516368229sleh@1516368229nenia1516368229lasaa1516368229k.itt1516368229am1516368229. Kerro etuseteleiden laji (liikunta/virike/tyky), arvo ja määrä (minimi 50 euroa). Kerro myös emit-korttisi numero.
 2. Saat sähköpostissa vahvistuksen ja ohjeet etuseteleiden maksuun/postutukseen. Varmista, että seteleistä löytyy nimesi ja niiden voimassaolo päättyy aikaisintaan 31.12.2017.
 3. Kun olemme vastaanottaneet etusetelisi, aktivoimme sarjalippusi kaudelle 2018 ja lähetämme sähköpostilla ohjeet sarjalipun käytöstä.

 

Iltarastit Express Maksusopimus yhteisöille ja yrityksille

Myös yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Express -palvelun henkilöstönsä käyttöön. Nimetyt henkilöt rekisteröidään Iltarastit Express -palveluun ja he pääsevät suoraan Express-kaistan kautta metsään. Laskutamme osallistumiset ja mahdolliset emit-lainat yhteisöltä/yritykseltä jälkikäteen lokakuussa.

Lisätietoja Iltarastit Express Maksusopimuksesta if.ta1516368229jatsi1516368229nnuus1516368229nigni1516368229sleh@1516368229ohav.1516368229akkii1516368229relli1516368229h1516368229.

 

Iltarastit Express UKK (Usen Kysytyt Kysymykset)

Emit-korttini on koko perheen käytössä. Voinko rekisteröityä Express-kaistalle?

 • Voit rekisteröityä. Täytä lomakkeelle nimeksi esim. “Perhe Korhonen” niin tulosluettelossa ei näy väärää nimeä.

Miksi Iltarastien kaikki palvelupisteet eivät ole Express-kaistoja kaikille kävijöille?

 • Iltarasteilla käy hyvin erilaisia kuntosuunnistuksen ystäviä: paljon ensikertalaisia ja satunnaisia kokeilijoita, perheitä ja kaveriporukoita ulkoilemassa sekä iso joukko vakiokävijöitä kuntoilemassa ja harjoittelemassa. Express-kaistalla pystymme palvelemaan vakiokävijöitä tehokkaasti ilman jonoja jolloin Iltarastien toimitsijat voivat keskittyä auttamaan satunnaisia kävijöitä.
 • Ennakkorekisteröinti ja tasaraha tarvitaan, jotta toiminta Express-kaistalla on sujuvaa ja tehokasta.

Miten ostan sarjalipun?

 • Rekisteröidy Iltarastit Express -kaistalle.
 • Tulosta ja täytä sarjalipun tilauslomake valmiiksi.
 • Osta Iltarastit Express-sarjalippu suoraan tapahtumien Express-kaistalta.
 • Voit maksaa sarjalipun käteisellä, liikunta/virike/tyky-etuseteleillä tai Suunnistajan Kaupan myyntipisteessä maksupäätteellä.

Mihin käytätte sähköpostiosoitettani?

 • Saat sähköpostiisi vahvistuksen rekisteröinnistä sekä linkin, jonka kautta voit muokata tietojasi.

Miksi rekisteröintiin tarvitaan puhelinnumero, asuinpaikka ja syntymävuosi?

 • Puhelinnumero tarvitaan siltä varalta, että joudumme selvittämään ovatko kaikki palanneet metsästä.
 • Kävijöiden asuinpaikka ja ikä ovat tietoja, joita käytämme tapahtumien tilastointiin mm. Helsingin kaupungille ja Suomen Suunnistusliitolle.

Kuka pääsee tietoihini?

 • Tietojasi käytetään vain Helsingin Suunnistajat ry:n järjestämien kuntosuunnistutapahtumien kävijöiden hallintaan ja viestintään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 • Kävijärekisteri on tallennetettu palveluntarjoajan EU-alueella sijaitsevaan suojattuun tietovarastoon, johon on pääsy Helsingin Suunnistajat ry:n valtuuttamilla henkilöillä.
 • Katso tarkemmin rekisteriseloste: helsinginsuunnistajat.fi/iltarastit/rekisteriseloste/

Miten pääsen Iltarastit Express -kaistalle?

 • Rekisteröidy ennakkoon avaamalla lomake tästä linkistä. Kertarekisteröinti riittää koko kaudelle 2017.
 • Varaa tasaraha 8euroa mukaasi Iltarasteille.
 • Suunnista suoraan tapahtumakeskuksen Iltarastit Express -kaistalle.

Yritin rekisteröityä, mutta sain ilmoituksen “Iltarastit Express on käytettävissä jälleen tapahtuman jälkeen.”. Mitä teen?

 • Mene tapahtuman palvelu-kaistalle ja tee Express-rekisteröintisi tapahtuman jälkeen.
 • Iltarastit Express -rekisteröintilomake suljetaan tapahtumaa edeltävänä iltana kello 20:00 ja avataan jälleen tapahtuman jälkeen.
 • Kävijärekisteri päivitetään tulosohjelmistoon jokaisessa tapahtumassa emmekä ehdi käsittelemään saman päivän rekisteröintejä.

Missä vika: kävin Iltarasteilla, täytin kävijälapun ja merkitsin “Haluan Express-kaistalle” mutta seuraavalla kerralla tietojani ei löytynyt Express-kaistalta?

 • Puutteelliset tiedot estävät rekisteröinnin: jos sähköpostiosoite tai puhelinnumero puuttuu emme voi rekisteröidä tietojasi.
 • Saat sähköpostiviestin heti rekisteröinnin jälkeen. Jos et saa viestiä, voit tehdä rekisteröinnin myös itse tällä lomakkeella.

Emit-korttini on vaihtunut, mitä tapahtuu Express-rekisteröinnille ja Express -sarjalipulle?

 • Avaa rekisteröinnin jälkeen saamasi vahvistusviesti. Se sisältää linkin, jonka kautta voit muttaa tietojasi.
 • Päivitä uuden emit-korttisi numero ja tallenna tiedot. Saat myös uuden vahvistusviestin.
 • Sarjalippusi säilyy ja toimii heti tietojen päivityksen jälkeen.