Kevään 2020 Firmaliiga kisataan omatoimisesti, katso yleiset ohjeet poikkeusjärjestelyihin.

Ei kisakeskusta. Pysäköinti omatoimisesti ja turvallisesti sallituille paikoille.

 

Firmaliiga kisa

Kisaohjeet

Opaskartta kisapaikalle löytyy kisakartan peittävästä ohjesivusta.

Firmaliigalla on lupa Nuuksionmajan (Nuuksionkuja 2) parkkialueen käyttöön.

Lähtö ja maali noin 1.3km Brobackasta Nuuksionmajalta Nuuksiontietä pohjoiseen, sijainti merkitty opaskarttaan. Lähin ison maantien kohta Nuuksiontiellä.

 

Ratamestari Karin Rantamäki.

Kartta

  • AB ja CD: Sorlampi-Hynkänlampi, 1:10 000, 5m,
  • EF: Sorlampi-Lajalampi, 1:7500, 5m.
  • Rastimääritteet on painettu karttaan.

Radat

  • AB: 6.0km / 11 rastia
  • CD: 5.1km / 11 rastia
  • EF; 3.9km / 10 rastia

Lataa tulos

 

Ratamestarin terveiset

paratiisi

Firmaliiga starttaa tänä keväänä hieman erilaisissa tunnelmissa kuin aiemmin ja poikkeuksellisin järjestelyin. Myös ratasuunnitteluun kevät toi mutkia, kun alkujaan Solvallaan suunniteltu tapahtuma siirtyi Brobackaan. Positiivisena asiana on nähtävä se, että pääsemme harvemmin käytettyyn maaston osaan. Rasteja on nytkin paljon lähekkäin, joten koodit kannattaa tarkistaa ja siten varmistaa, että on tullut omalle rastilleen.

Lyhyin rata (EF) on ehkä hieman normaalia F-rataa haastavampi, mutta rasteille on johdattelevat maastonkohteet. Lisäksi ulkoilureitti tarjoaa tukea ja turvaa. Suunnitelma kannattaa tehdä rauhassa ja katsoa ne selkeät, johdattelevat kohteet. Rauhassa edeten ja karttaa lukien radan kiertämisen pitäisi onnistua hyvin, vaikkei ihan hirveästi kokemusta olisikaan.

Pidemmillä radoilla on tarjolla hiemän lisähaastetta. Radoilla olen yrittänyt tarjota erilaisia suunnistustehtäviä ja vaihtelevia rastivälejä. Maaston runsaan polku- ja ulkoilutieverkon takia näilläkään radoilla ei voinut välttyä poluilta.

Kartan kivikuvaus on paikoin vaihteleva. Myös polkukuvaus on osin puuttellinen. Maastossa on selkeitäkin polkuja, joita ei ole kartalla kuvattuna, joten myös muiden kohteiden lukeminen on tärkeää.

Toivotan kaikille onnistuneita suunnistussuorituksia.

Karin Rantamäki
ratamestari