Firmaliiga kisa

Firmaliigan syyskauden avaus ti 13.8. Kattilajärvi. Ratamestari Riikka Otsamo, pomo Arsi Veikkolainen.

Kisakeskus Kattilajärven hiekkakuopat (Kattilajärventie 23).

Pysäköinti Kattilajärven hiekkakuopat, erittäin niukasti pysäköintitilaa (Kattilajärventiellä aluepysäköintikielto, tienvarsipysäköinti on kielletty, pysäköi vain ohjaajan opastamana). Hyödyntäkää välipysäköinti Nuuksionmaja Brobacka (Nuuksionkuja 2), jossa mahdollisuus koota joukkue kasaan ja kerätä auto täyteen jo Nuuksiontien alkupäässä.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6,0 km … F 3.3 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus. Kartta E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000.

Matka lähtöön L1 (DEF) 500m ja L2 (ABC) 1200m. Etämaali paluu tulospalveluun 100m.

Online-tulospalvelu, myös reittihärveli myöhemmin illalla.

Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset. Katso ohjeet kisaajille, jos Firmaliigan rutiinit ovat päässeet uniohtumaan kesän aikana.

Myös kuntoilijoille: 10e, Express 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa. Lue kuntoilijan ohjeet täältä.

 

Ratamestarin terveiset

Firmaliigan syyskauden ensimmäinen osakilpailu suunnistetaan pääosin Kattilajärven eteläosan maastossa. Pisimmillä radoilla (A, B ja C) juoksijat saavat nauttia runsasrastisista ja keskimatkan tyyppisistä radoista. Näin olen pyrkinyt estämään selkeiden kulkuväylien hyödyntämisen ja käyttämään maaston parhaita alueita.

Lyhyet radat (D, E, F) ovat ohjepituuksien alarajoilla. Tätä kompensoivat nousut mäkien huipuille ja muutamien rastivälien suunnistukselliset haasteet. Kahdella lyhyimmällä radalla on mahdollisuus radan alkupuolella tutustua paikalliseen historiaan – jos sinulla ei ole kiire, niin vilkaise rastin vieressä olevaan postilaatikkoon!

Rastipisteiden tarkistaminen oli ratasuunnittelua ja metsässä kulkemista parhaimmillaan. Uskon, että radat hyväkulkuisilla, mutta samalla jylhiäkin maisemia tarjoavilla kalliomäillä tarjoavat kaikille hyvänolon- ja oleellisen oivaltamisen hetkiä!

Riikka Otsamo
ratamestari

 

Ratapituudet ja maastokuvia

  • A-rata 6,0 km / 15 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,6 km / 13 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,1 km / 13 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,4 km / 12 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3,7 km / 10 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,3 km / 9 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.

Lisää maastokuvia Firmaliigan fb-sivulla

maastokuvat 1 maastokuvat 2 maastokuvat 3

 

Opaskartta

opaskarttaLähtö 1 (DEF) 500m ja lähtö 2 (ABC) 1200m. Siirtymät lähtöihin on viitoitettu polkujen risteyksissä. Lähtö 2 (ABC) kulku 900m ulkoilureittiä pitkin.

Paluu etämaalista 100m viitoitettu. Muista emit-luku tulospalveluun kisakeskuksessa.