Firmaliigan kevätkauden finaali ti 21.5. Rinnekoti – Halkolampi. Ratamestari Karin Rantamäki, pomo Juha Muttilainen.

Kisakeskus Rinnekodintie 10.

Pysäköinti lähistöllä ohjauksen mukaan. Pysäköintitilaa on niukasti! Käyttäkää kimppakyytiä tai lastatkaa autot täyteen matkan varrella sopivassa paikassa.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6,0 km … F 3.3 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus. Kartta E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000.

Matka lähtöön L1 (DEF) ja L2 (ABC) 1200m. Etämaali paluu tulospalveluun 200m.

Online-tulospalvelu, myös reittihärveli myöhemmin illalla.

Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset. Katso ohjeet kisaajille, jos Firmaliigan rutiini ei ole ihan tuoreessa muistissa.

Myös kuntoilijoille: 10e, Express 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa. Lue kuntoilijan ohjeet täältä.

 

Ratamestarin terveiset

Firmaliigan kevään viimeinen kisa käydään Rinnekodin maastoissa. Kilpailukeskus on samassa paikassa kuin viime vuoden ensimäisessä kisassa.Olemme kuitenkin saaneet käyttöömme karttaa hieman pohjoisempaa kuin viime vuonna. Suurin osa rasteista taitaakin siten olla uudella alueella. Rasteja on tälläkin kertaa paljon lähekkäin, joten kannattaa tarkistaa koodi ja varmistaa siten, että on tullut omalle rastilleen.

Lyhyillä radoilla on johdattelevia maastonkohteita rasteille. Jonkin verran on käytössä polkuja, mutta myös soita, notkoja, jyrkänteitä tms. on käytetty. Lyhyimmät radat on tehty varsin helpoiksi, mutta pidemmillä radoille on haettu lisää haastavuutta. Mäet ja poikittain kallioiden yli menevät rastivälit tarjonnevat hieman fyysisyyttäkin. Kaikilla radoilla on tarjolla myös pidempiä rastivälejä, joille suunnitelma kannattaa tehdä koko välille rastilta lähdettäessä.

Kielletyt alueet ovat alueen laidoille, peltoa ja talojen tontteja. Kunnioitattahan niitä, jotta saamme vastaisuudessakin kisata tällä alueella. Ja itsestään selvää kaiketi lienee, että kisakeskuksessa ja parkkialueella ei kuljeta piha-alueilla. Lähtöihin on viitoitus metsäpolkua pitkin, noudattakaa sitä. Ja muistuttaisin vielä kaikkia, että lähdöstä pitää juosta K-pisteen kautta. K-pistelle on ABC-radoilla 90 m ja DEF-radoilla 125 m lähtöpisteestä.

Karin Rantamäki
ratamestari

 

Ratapituudet ja maastokuvia

  • A-rata 6,0 km / 9 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,3 km / 10 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,0 km / 8 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,4 km / 8 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3,9 km / 9 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,3 km / 8 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.

Mäkien laet ja rinteet ovat nopeakulkuisia, notkot kosteita ja kuusikot tiheitä. Lisää maastokuvia Firmaliigan fb-sivulla

 

Opastekartta

Siirtymä lähtöihin on viitoitettu. Lähtö 1 (DEF) ja lähtö 2 (ABC) 1200m.

Paluu etämaalista 200m viitoitettu. Muista emit-luku tulospalveluun kisakeskuksessa.